Városlista
2019. augusztus 25, vasárnap - Lajos

Hírek

2018. Október 07. 10:42, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Tömegeket vonzott a Mezgés Piknik

Tömegeket vonzott a Mezgés Piknik

Évről-évre egyre többen látogatnak el a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium családi piknikjére.

Az immáron 5. alkalommal megrendezésre került családi rendezvény ezúttal is színes programok sorával várta az érdeklődőket a mezőgazdasági iskola tangazdaságában.

Amellett, hogy a látogatók betekintést nyertek a tangazdaság életébe, megcsodálhatták és megsimogathatták a diákok által gondozott állatokat, és a kezük munkájának gyümölcseként előállított termékeket megkóstolhatták, még számos lehetőség nyílt a kikapcsolódásra. Az érdekes mezőgazdaságigép-, kézműves- és gasztro kiállítás megtekintésén túl lehetett lovagolni, lovaskocsikázni is, de szurkolhattak a díjlovagló verseny résztvevőinek is. Sőt, délben sem kellett messzire menni az ebédért a nézelődőknek, mert a szervezők bográcsban készült pörköltjével bárki csillapíthatta éhségét.

Címkék: Mezgés Piknik

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 25. 15:30, vasárnap | Helyi

Nagyon fontos a megfelelő iskolatáska kiválasztása a szakorvos szerint

A jó iskolatáska ergonomikus, jól illeszkedik a gerincoszlopra – mondta Moravcsik Bence ortopéd-szakorvos az M1 vasárnap reggeli műsorában.

2019. Augusztus 25. 11:58, vasárnap | Helyi

Elsőként adták le ajánlóíveiket Csányi József és képviselő-jelöltjei

Kevesebb, mint 2 óra alatt összegyűlt a Csányi József polgármesterjelölt vezette Nemzeti Fórum minden képviselő-jelöltjének az induláshoz szükséges ajánlás.

2019. Augusztus 25. 11:28, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István Templomból

Évközi 21. vasárnap - 2019. augusztus 25.

2019. Augusztus 25. 11:28, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Évközi 21. vasárnap - 2019. augusztus 25.