Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Október 29. 13:48, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Tökfaragás mesterfokon

Tökfaragás mesterfokon

Óriási sikerrel zajlott október 28-án a Rocktárban megrendezésre kerülő Tökfaragó Verseny. Simonyi Sándor, az esemény ceremóniamestere 22 csapat nevezésével indította el a megmérettetést pontban 18 órakor.

A résztvevők között anyukákat, apukákat gyermekeikkel, de komplett családokat is találtunk. Olyan is volt, aki barátjával, barátnőjével, vagy csak saját szórakozásból vett részt a kellemes hangulatban eltelt versenyen. A tököket négy főből álló zsűri méltatta pontosan 20 órakor. Nehéz dolga volt a – Csányi József városunk polgármestere, Hájas Barnabás a Sirius Rádió munkatársa, Rátkai Zsuzsa grafikus és Fábián Adrienn infokiskunfélegyháza újságírója – alkotta bíráló bizottságnak, hiszen minden remekmű díjat érdemelt volna.

A zenei háttérről a Kis Türelmet zenekar gondoskodott a verseny ideje alatt és természetesen az azt követő táncos mulatságon is.

Az első helyezett munkája:

Második helyezett munkája:

Harmadik helyezett munkája:

Különdíjat kapott a bírák egyöntetű szavazata alapján:

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok