Városlista
2019. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2018. Szeptember 27. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Több zsák szemetet gyűjtöttek

Több zsák szemetet gyűjtöttek

A Humanum Salma Humanitarius Alapítvány szervezésében a Mozgássérültek Egyesülete és a Béke Klub tagjai szemétgyűjtési akciót szerveztek szeptember 26-án.

A volt fürdőszálló előtti park és kreszpark megtisztítására egy EFOP pályázat keretein belül került sor. Ez idén már a negyedik akciója az egyesületnek. Kétszer voltak temető tisztításon és egyszer pedig külterületre mentek egy kisebb csoporttal.

A közel harminc fős csapat gyorsan megtisztította a parkot, több zsáknyi szeméttől megszabadítva a környéket, majd ezt követően délután a Szakmaközi Művelődési Házban folytatták a közös programot, ahol Tapodi József látta vendégül őket (és azokat a klubtagokat, egyesületi tagokat is, akik nem tudtak részt venni a közös szemétgyűjtésen) bográcsban készült gulyáslevessel.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 18. 16:52, kedd | Helyi

Magyarországon is megjelent az ázsiai tigrisszúnyog

Magyarországon is megjelent az ázsiai tigrisszúnyog, más néven ázsiai zebraszúnyog.

2019. Június 18. 14:28, kedd | Helyi

Jókedvűen, aktívan telnek a 95 éves András bácsi mindennapjai

Ma (június 18-án) ünnepli 95. születésnapját Toldi András. E szép ünnep alkalmából otthonában kereste őt fel Rosta Ferenc alpolgármester és a körzet önkormányzati képviselője Gyenes Attila.

2019. Június 18. 13:00, kedd | Helyi

Páratlan kiállítás a művészeti iskolások idei tanévi munkáiból

Kiállítás nyílt június 12-én a Móra Ferenc Művelődési Központ aulájában a Kiskun Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek munkáiból.

2019. Június 18. 11:15, kedd | Helyi

Félegyházi diákok verseit gyűjtötték csokorba

A 90. Ünnepi Könyvhét keretében június 12-én mutatták be a Mesélő terek című antológiát a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban.