Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2011. Augusztus 21. 14:17, vasárnap | Belföld
Forrás: HírTV

Több százezren látták a robbanásokat a Duna-partról

Több százezren látták a robbanásokat a Duna-partról

300 ezren vettek részt az idei Szent István-napi tűzijátékon. A félórás parádé alatt négy helyszínről tizenhatezer rakétát lőttek fel, a robbanótöltetek száma több mint két és félszerese volt a tavalyinak.

 A tűzoltók 150 emberrel biztosították a rendezvényt, külön védték az Országházat és az uszályokat. A műsor képi világában és aláfestő zenéjében központi elem volt a Duna, illetve az elmúlt fél év magyar EU-elnöksége.

A kommunikációs államtitkárság közlése szerint a fővárosi szabadtéri rendezvényeken több százezren vettek részt. Az állami programsorozat biztonságát felügyelő operatív törzs tájékoztatása szerint rendkívüli esemény sehol nem zavarta meg az ünneplést, a tűzijáték után a tömeg rendben levonult a rakpartokról. (pr)

hírTV

Címkék: tűzijáték

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 24. 12:15, vasárnap | Belföld

Drogdílerekre csaptak le a rendőrök

Egy időben, öt helyszínen ütöttek rajta két kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfin, valamint három, az ügyfélkörükbe tartozó fogyasztón a Pest megyei rendőrök

2021. Október 24. 10:12, vasárnap | Belföld

Virológus: csökken a koronavírus-betegek átlagéletkora

Csökken a koronavírus-betegek átlagéletkora, a jelenség mögött az állhat, hogy a fiatalabbak közül kevesebben vették fel az oltást - mondta Rusvai Miklós virológus az M1 csatorna vasárnap reggeli műsorában.

2021. Október 24. 06:00, vasárnap | Belföld

Megölt egy idős asszonyt két nő Komlón

Megölt két nő egy 86 éves asszonyt, akit közösen ápoltak Komlón - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

2021. Október 24. 05:00, vasárnap | Belföld

Életveszélyesen megsérült egy motoros rendőr szolgálat közben

Szolgálat közben balesetet szenvedett és életveszélyesen megsérült egy motoros rendőr Budapesten - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-vel.