Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Március 15. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Több száz éves embert játszik Benedict Cumberbatch új filmjében

Több száz éves embert játszik Benedict Cumberbatch új filmjében

Benedict Cumberbatch lesz a főszereplője és producere is a How to Stop Time (Hogyan állítsuk meg az időt) című filmnek, amely Matt Haig júliusban megjelenő új regényéből készül - értesült a The Hollywood Reporter.

A népszerű brit színész saját SunnyMarch produkciós cégén keresztül dolgozik majd a filmen, amelynek gyártásában és forgalmazásában a könyv filmes jogait megszerző és a produkciót finanszírozó StudioCanal is részt vesz.

Cumberbatch a produkcióban a 41 évesnek látszó Tom Hazardot alakítja majd, aki valójában több száz éves.

"Rendkívül izgalmas kilátás, hogy Benedict Cumberbatch játssza Tom Hazardot (...) és nagyon örülök, hogy újra együttműködhetek a StudioCanallal" - jelentette ki Haig, aki 2014-ben a cég Paddington című filmjének forgatókönyvén is dolgozott.

"Ebből a lebilincselő regényből erős film készül, amely ismét bizonyítja a StudioCanal elkötelezettségét a brit tehetség, történetmesélés és produkció iránt. Alig várjuk, hogy világszerte eljuttathassuk a közönséghez" - fogalmazott a produkciós vállalat.

A 41 éves brit szerzőnek, Matt Haignek már számos, gyerekeknek és felnőtteknek szóló könyve jelent meg, ő írta A fiú, akit karácsonynak hívtak, a Vigyázz, mit kívánsz!, a Miért érdemes életben maradni? vagy az Én és az emberek című köteteket is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.