Városlista
2024. február 27, kedd - Ákos, Bátor

Hírek

2018. Március 27. 15:26, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Több sír is megrongált két fiú Baranyában

Több sír is megrongált két fiú Baranyában

Fél órán belül beazonosították és elfogták azt a fiút a rendőrök, aki gyermekkorú társával több síremléket rongált meg a mindszentgodisai temetőben.

Egy nő tett bejelentést a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába hétfőn 18 órakor azért, mert a mindszentgodisai római katolikus temetőben valaki több síremlékről leszedte, majd összetörte a vázákat és a mécsestartókat.

A rendőrök fél órán belül beazonosították és elfogták a sírokat megrongáló 15 éves helybeli fiút, majd előállították a rendőrségre. A fiatalkorú fiú gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta, hogy a sírokat egy 13 éves, szintén helybeli fiúval együtt rongálta meg.

Ügyükben rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Komlói Rendőrkapitányság indított nyomozást.

Címkék: Baranya, fiú, rongálás, sír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 14:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: sem fegyvereket, sem katonákat nem vagyunk hajlandóak küldeni Ukrajnába

Sem fegyvereket, sem katonákat nem vagyunk hajlandóak küldeni Ukrajnába - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden a közösségi oldalán.

2024. Február 27. 08:27, kedd | Belföld

Sulyok Tamás: kölcsönös meghallgatás és megértés révén szeretnék bizalmat építeni

Bizalmat szeretne építeni az előítéletektől mentes kölcsönös meghallgatás és megértés révén Sulyok Tamás megválasztott köztársasági elnök, aki hétfőn az Országgyűlésben azt mondta, bizonyos hatáskörökben

2024. Február 27. 06:00, kedd | Belföld

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Elfogadta az Országgyűlés Novák Katalin köztársasági elnök lemondását hétfőn. A képviselők a döntést 196 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül hozták meg.