Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2022. Május 22. 07:16, vasárnap | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Több mint háromszázan küzdöttek meg a Kiskun Kupa birkózóversenyen

Több mint háromszázan küzdöttek meg a Kiskun Kupa birkózóversenyen

A május 21-én rendezett Kiskun Kupa – idősebb Besze László Emlékversenyre 34 csapat 311 versenyzője nevezett.

A Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület jeles eseményének - melyet több mint 30 éve tartanak meg városunkban, és idősebb Besze László (1920-2004) halála óta emlékverseny is egyben - a Városi Sportcsarnok adott otthont. A megjelenteket Hideg János László köszöntötte, külön tisztelettel említve a Besze család jelenlévő tagjait, dr. Réczi László olimpiai bronzérmes és világbajnok birkózót, Simita Zsoltot, a Magyar Birkózó Szövetség szakreferensét, illetve Palásti Tibort a verseny elnökét, a nemzetközi bírói testület tagját.

A rövid köszöntőt követően ajándékcsomaggal kedveskedtek Ván Jenőnek, a Kiskunfélegyházi Sportegyesület elnökének, aki a napokban 50 éves sporttevékenysége elismeréseként a Magyar Birkózó Szövetségtől életmű díjat kapott.

Városvezetésünk nevében Csányi József polgármester üdvözölte a Vajdaságból, Felvidékről, Erdélyből és az ország különböző településeiről érkező csapatokat, szurkolókat és az érdeklődőket.

A köszöntők elhangzását követően megkezdődtek a versenyek, melyeken sorsolás szerint vettek részt a 6 és 17 év közötti fiúk és lányok.

Az eredményekről a későbbiekben beszámolunk.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 05. 16:04, kedd | Helyi

Gabona és tarló lángol Tiszaalpárnál

Egy melléképületet is elért a tűz.

2022. Július 05. 10:45, kedd | Helyi

Alföldi Kéktúra (AK) Bács-Kiskun megyei szakasza

Az Országos Kéktúra nemcsak hazánk, de Eu¬rópa első hosszú távú turistaútja is.

2022. Július 05. 10:28, kedd | Helyi

Szenior örömtánc a Béke téren

Szeretettel várják a kedves Érdeklődőket a Kiskun Szenior Örömtánc csoport első kiskunfélegyházi fellépésére 2022. július 8-án, pénteken a 18 órakor kezdődő koncert után az Ótemplom előtti téren.

2022. Július 05. 07:57, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya értesíti a lakosságot, hogy július 5-én, kedden elvégzik a közterületi díszfák növényvédelmi permetezését.