Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. December 12. 18:05, szombat | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Több mint 2 millió nyugdíjas levélben is regisztrálhat az oltásra

Több mint 2 millió nyugdíjas levélben is regisztrálhat az oltásra

Több mint 2 millió nyugdíjas postai úton is regisztrálhat a koronavírus elleni oltásra - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton a kormány Facebook-oldalán.

Dömötör Csaba videójában elmondta: az erről szóló küldemények kézbesítése már megkezdődött és várhatóan az év utolsó hetéig tart. A levélben lesz egy tájékoztató Müller Cecília országos tisztifőorvostól, a regisztrációs űrlap, és egy előre megcímzett válaszboríték. A visszaküldés ingyenes.

Az államtitkár kiemelte: az oltás ingyenes és önkéntes lesz, ami azt is jelenti, hogy ha valaki jelentkezett, akkor az nem jelent kötelezettséget.

Azt mondta: mindenkit arra bíztatnak, hogy regisztráljon. "Napról napra közelebb kerülünk a tömeges oltáshoz, addig is vigyázzunk egymásra, mert minden élet számít" - fogalmazott Dömötör Csaba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.