Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2012. Január 24. 08:27, kedd | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Titkos üzenetet kapott a börtönben Stohl András

Titkos üzenetet kapott a börtönben Stohl András

Kollégái és jóakarói sorra küldik az üzeneteket a Kozma utcai börtönben raboskodó Stohl Andrásnak ügyvédjén keresztül.

Dr. Ruttner György még az utcán is tapasztalja, hogy egyre többen próbálják tartani a lelket a március 5-én szabaduló színészben. Az ügyvéd egy titkos üzenet történetét is elmesélte.

- Már az új esztendőben valamikor behívtak egy élő adásba. Miközben válaszoltam a kérdésekre, a műsorvezető egy kis papírra írt néhány kedves sort Andrásnak, és megkért, hogy továbbítsam neki a börtönbe. A közönségnek persze minderről fogalma sem volt. Ez volt eddig a legmeghatóbb és legkedvesebb üzenet, amit András kapott, pedig a börtönbe vonulása óta rengeteg üzenetet kap. Köztük a színházi és tévés kollégáitól, akik már nagyon várják, hogy újra együtt dolgozhassanak vele, de rajongók is kitartásra buzdítják a rácsok mögött - mesélte az Új Ásznak Stohl ügyvédje, aki a kis levél teljes tartalmát is felolvasta.

"Helló, Barát! Gyors levélke a műsorból. Ruttner ügyvéd úr a vendégünk, és kihasználom a lehetőséget. Várlak egy oda-vissza élménybeszámolóra egy Opera környéki presszóban. Ölellek" - áll az üzenetben, amelynek feladójáról nem tudjuk, hogy vajon melyik műsorvezetőtől származik.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból

2022. Augusztus 04. 08:04, csütörtök | Bulvár

Elindul az Omega együttes életműsorozata

Elindítja az Omega együttes életműsorozatát a GrundRecords. A legendás zenekar felvételeinek sorát nyitó CD-ken az első, 1968-as nagylemezt megelőző időszak kislemezeit, rádiófelvételei szerepelnek.