Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2019. Szeptember 16. 17:33, hétfő | Helyi
Forrás: PR

Tiszta otthon, rendes ház

Tiszta otthon, rendes ház

Más országok népeivel összevetve elmondhatjuk, hogy mi, magyarok rendszeretőek vagyunk. Adunk magunk és a környezetünk megjelenésére is. Gondoskodunk magunkról, és a lakóterületünk ápoltságáról is. Ezek elkerülhetetlen kiegészítői a tisztítószerek. De melyiket és mennyiért? Mert attól, hogy szeretünk rendezett és tiszta környezetben élni, még nem szeretnénk a teljes fizetésünket ezekre elkölteni.

Mennyibe kerül?

Jellemzően a már piaci forgalomban lévő, neves gyártótól származó tisztítószerek legtöbbször jobbak, mint társaik. Ezek nem feltétlenül magas árkategóriába esnek, pláne akkor, ha jó helyen vesszük őket. Jellemzően egyszerűbb is dolgozni velük, tartósabb eredményt biztosítanak. Legtöbbjük még valamilyen felületvédő hatással is rendelkezik. Illetve ezekhez a termékekhez már mi is hozzászoktunk. Elégedettek vagyunk az illatával, használatuk nem vált ki bőrirritációt. Valamint tisztában vagyunk annak ideális adagolásával is. Ez azért fontos, hogy a szerből csak annyit használjunk, amennyire szükség van. Ne pazaroljuk a tisztítószert a pénzünkkel együtt.

Régi vagy új?

Sokan szeretnek próbálkozni. Mindenki eldöntheti, hogy kipróbál egy új szert, vagy marad a régi, jól beváltnál. Legtöbbször a kipróbálás okaként az áll, hogy valamelyik nagykereskedelmi áruház verhetetlen áron adja. Érdemes átgondolni, vajon azért a pénzért, amit most a termékért kérnek, előállítható-e egyáltalán. Ha nem, akkor valószínűleg nekünk is pénzkidobás lesz, mert nem valódi tisztítószert, hanem valami vizezett vackot kapunk.

Érdemes a jól bevált termékeknél maradni. Használjuk például továbbra is azt a kímélő mosóport, amelyre gyermekünk, családtagunk nem allergiás. És ne teszteljünk rajtuk egy olcsóbb terméket azért, hogy utána hetekig piros pöttyökkel tarkítva, viszketés közepette legyenek.

Boltban vagy online?

Magyarországon még nem 100 százalékosan lefedett az elektronikus vásárlás. Külföldön már húst és gyümölcsöt is szívesen rendelnek online az emberek. A tartós élelmiszerek és egyéb, nem romlandó felszerelések és kiegészítések körében érdemes nekünk is egy próbát tenni. Az online értékesítés minden esetben olcsóbb, mint a bolti vásárlás. Érdemes egy gyors összehasonlítást végezni, például amikor kenyeret veszünk a boltban.

Az internet nem csak arra jó, hogy megnézzük, ki mit csinált a héten, vagy melyik celeb hol nyaralt. Mindennapi életünkre vonatkozóan is sok hasznos dolgot találhatunk. Például képes az árakat összehasonlítani, azért, hogy mi a legjobb áron juthassunk hozzá ahhoz, amit keresünk és szeretnénk.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 04. 12:16, szombat | Helyi

Szalagavató ünnepséget tartott a Móra Ferenc Gimnázium

A Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium február 3-án tartotta szalagavató ünnepségét a Városi Sportcsarnokban.

2023. Február 04. 11:35, szombat | Helyi

Új intézményvezető a Batthyány iskola élén

2023. január 21-étől Bense Zoltán a kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola intézményvezetője.

2023. Február 04. 11:28, szombat | Helyi

Télűző Városi Farsang

Télűző Városi Farsangot rendeznek Kiskunfélegyházán február 18-án (szombaton).

2023. Február 04. 11:23, szombat | Helyi

Könyvtári esték Petőfiszálláson

Új, három alkalomból álló program került fel a petőfiszállási könyvtár programkínálatába Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzatának szervezésében.