Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2020. November 25. 19:59, szerda | PR
Forrás: (x)

Tippek és trükkök a professzionális nyomtatási eredményhez

Tippek és trükkök a professzionális nyomtatási eredményhez

Minőségi tonerek segítségével könnyebb home office-ból dolgozni

Home office-ban is magas színvonalú nyomtatásra van szükségünk a munkánk során, így fontos, hogy a piacon lévő legjobb márkák termékei közül válogassunk. A Canon tonerekkel garanáltan professzionális eredményt kapunk, hiszen a cég már 83 éve tevékenykedik az elektronikai iparban, s az elsők között volt, aki professzionális szintre emelte a nyomtatás művészetét.

Amennyiben lézernyomtatóval dolgozunk, érdemes csak a kimagaslóan jó minőségű tonerek közül válogatnunk egyaránt az eredeti és a kompatibilis verziók közül, hogy mindig tökéletes legyen a szövegek, diagramok, grafikák és különféle ábrák minősége.

Ebben a bejegyzésünkben a következőkkel fogunk foglalkozni

• Tippek és trükkök a professzionális nyomtatási eredményhez

• Home office-ban alkalmazható takarékos nyomtatási praktikák

• Példák minőségi tonerekre és festékkazettákra

• Ha először dolgozunk nyomtatóval, az első nyomtatás során érdemes készíteni egy tesztet, hogy megnézzük, hogy néz ki néhány gyakran használt betűtípus, ábra, rajz vagy kép. Így közelebbről megismerjük a nyomtatónkat, illetve lesz egy tiszta képünk arról, hogy mire számítsunk, ha különféle típusú dokumentumokat kell nyomtatnunk.

• Rendszeresen takarítsuk le a nyomtatót kívül és belül is a használati utasításnak megfelelően, így nemcsak hosszabb lesz az élettartama, de mindig gyönyörű lesz a nyomtatási eredmény is.

Home office-ban alkalmazható takarékos nyomtatási praktikák

• Ha van lehetőségünk, kicsinyítsük le a nyomtatási fájlt, hogy egyszerre több dokumentumot vagy rajzot tudjunk kinyomtatni.

• Használjuk a kétoldali nyomtatási lehetőséget, hogy spóroljunk a papírral.

• Ha nem használjuk a nyomtatót, húzzuk ki a konnektorból, hogy ne pazarolja a stand-by üzemmód az áramot.

• Használjunk kompatibilis tonert, mely egy szintén megbízható, de olcsóbb megoldás, mintha eredeti tonert vásárolnánk.

Példák minőségi tonerekre és festékkazettákra

Kiváló választás bármelyik Canon toner, hiszen a megszokott fekete mellett további színek is elérhetőek, így például a bíborvörös, azúrkék vagy sárga kazettákkal gyönyörű nyomtatási képeket tudunk készíteni.

A színes Canon festékkazetták már első ránézésre is káprázatosak, így nem meglepő, ha a cég termékeit rengeteg ügyfél választja.

Könnyű beilleszteni őket a nyomtatóba, nem jár semmilyen maszatolással vagy kellemetlenséggel, így tökéletesek home office-ba vagy hobbi célra is.

A fotó forrása:
antpkr / Shutterstock.com

Címkék: nyomtatás, toner

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 20. 13:12, csütörtök | PR

Zajlik a közigazgatás, védelem ágazat munkaerőpiaci elemzése!

2022. Január 19. 11:35, szerda | PR

Divatos és kényelmes cipők a mindennapokra – mi az ideális választás?

Férfiként néha nehéz eldönteni, hogy milyen típusú cipőt válasszunk a mindennapokra. Ha megjelenésünk követi a félelegáns stílust, illetve kedveljük a divatos megjelenést, ez különösen kemény dió lehet.

2022. Január 18. 18:01, kedd | PR

MEGHÍVÓ

Az Ipartestületek Országos Szövetsége a Hanza Parlamenttel közösen, a KÖVET Egyesület közreműködésével meghívja Önt a KKV-k környezettudatosságának fokozása ingyenes online képzés sorozatra.

2021. December 30. 09:30, csütörtök | PR

Foglaló és előleg az előszerződésben

Az ingatlan adásvételi előszerződés a felek arra vonatkozó megállapodása, hogy későbbi időpontban egymással ingatlan adásvételi szerződést kötnek.