Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2021. November 05. 19:53, péntek | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Tiltakozik a kötelező oltás ellen a Mi Hazánk Mozgalom

Tiltakozik a kötelező oltás ellen a Mi Hazánk Mozgalom

Balde Gyula, a 4. számú választókörzet országgyűlési képviselőjelöltje sajtótájékoztató keretein belül fejtette ki a Mi hazánk mozgalom véleményét az oltási terrorral kapcsolatban.

- Követeljük, hogy azonnal állítsa le a kormány az oltásterrorját!
A kormány gyáva módon nem merte vállalni a felelősséget, ezért mostantól a munkáltató kötelezheti munkavállalóját, hogy oltassa be magát, az állami szerveknél pedig széles körben elő fogják írni az oltási kötelezettséget. Az önkormányzatoknál a polgármesterek kezébe adják a döntést. Korábban Orbán Viktor is többször is azt állította, hogy nem lesz kötelező az oltás, ugyanis ők nem hívei a kényszerítésnek. Ezzel szemben most százezreket köteleznek a vakcina beadatására a munkahelyükkel zsarolva őket.

Azok az egészséges magyar dolgozók, akik vigyáznak magukra és bíznak immunrendszerükben, akik a két éve tomboló járvány alatt nem betegedtek meg, vagy úgy estek át a fertőzésen, hogy észre sem vették, most válaszút elé kerülnek: vagy beadatják maguknak a kísérleti vakcinákat, egyedül viselve azok minden esetleges mellékhatását, vagy egyszerűen kirúgják őket, ahogyan az egészségügyi dolgozókkal is tették – nyilatkozta lapunknak Balde Gyula országgyűlési képviselőjelölt, aki azt is leszögezte, hogy a vakcinák nem a fertőzéstől és annak lehetséges szövődményeitől, legfeljebb az állásunk elvesztésétől védik meg az embereket.

- Hivatalos statisztikák ugyan nem állnak rendelkezésre, (ugyanis a kormány szerint ez szenzitív adat), de Gulyás Gergely elszólásából kiderült, hogy a kórházakban ápoltak közel fele az oltottak köréből kerül ki – támasztotta alá kijelentését Balde Gyula, aki a fent leírtak fényében felháborítónak tartja az oltással való zsarolást.

A Mi Hazánk Mozgalom nemcsak az oltás kötelezővé tétele ellen tiltakozik, hanem a lezárások ellen is, mellyel véleményük szerint a kormány már így is eleget ártott a gazdaságnak, mindemellett felszólítják a kormányt, hogy a külföldi lobbicsoportok és befolyásos pénzemberek helyett kezdje el végre a magyar emberek érdekeit képviselni.

A párt képviseletében megjelentek a sajtótájékoztatót követően utcafórumot tartottak és a felállított standjuknál aláírásokat gyűjtöttek az oltásterror ellen, illetve a Fürdőszálló felújításának támogatására.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok