Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2014. Szeptember 30. 11:35, kedd | Helyi
Forrás: BMRFK

Tettenérte a nyomozócsoport a betörő párost

Tettenérte a nyomozócsoport a betörő párost

Olyan gyorsan elfogták a kecskeméti rendőrök a tolvajokat, hogy a párosnak még ideje sem volt levenni magáról a betörésnél használt kesztyűket és maszkot.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság illetékességi területén 2014 tavaszától több betöréses lopás történt. Az ismeretlen tettesek főként gazdasági társaságok irodáiba törtek be, ahol többek között páncélszekrényeket nyitottak fel és zsákmányul készpénzt vittek magukkal.

Az elkövetők beazonosítása és elfogása érdekében a Kecskeméti Rendőrkapitányságon egy nyomozócsoport állt fel. A nyomozók a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival tartott akció során 2014. szeptember 27-én 1 óra 30 perckor Kecskeméten, a Könyves Kálmán körúton tetten érték K. Zoltán 39 éves, valamint K. Roland 34 éves kecskeméti lakosokat, akik éppen két a körúton lévő céghez törtek be. A férfiakon még rajta volt a maszk, valamint a kesztyű, továbbá náluk volt az eltulajdonított több százezer forint.

Az egyik férfinél megtartott házkutatás alkalmával bizonyítékként, illetve a kármegtérülés érdekében a rendőrök lefoglalták a lakásban található valamennyi új berendezési tárgyat.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfiakat. A terheltek őrizetbe vételét követően kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amelyet a Kecskeméti Járásbíróság 2014. szeptember 29-én elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 21. 08:58, szerda | Helyi

Ha hasonló vandalizmussal találkozik, értesítse a rendőrséget!

Érthetetlen rongálás idén is a parkerdőben – Miért csinálják?

2024. Február 20. 17:46, kedd | Helyi

Május 1-jén MAJÁLIS a Parkerdőben

2024. május 1-jén, szerdán színes programokkal várják a szórakozni és pihenni vágyókat a kiskunfélegyházi Parkerdőben.

2024. Február 20. 13:44, kedd | Helyi

Hamarosan elrajtol a Tour de Puszta!

Ismét egy télbúcsúztató, átmozgató terep és tájékozódási kerékpár túrára hívja a kihívásokat kereső kerékpárosokat és terepfutókat 2024. március 10-én a Bringabarátok Sportegyesület.

2024. Február 20. 07:56, kedd | Helyi

Anna az uszonyos úszás sellőkirálynője

Rabi Anna a serdülő kategória több számában is kiemelkedő eredményt ért el a Bácsvíz Kupa Uszonyosúszó Országos Versenyen.