Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2013. Július 29. 09:59, hétfő | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Tetőzik a kánikula!

Tetőzik a kánikula!

Gyorsan melegszik a levegő, a hőmérséklet csúcsértéke délutánra eléri a 40 fokot

Gyorsan melegszik a levegő, a hőmérséklet csúcsértéke délutánra eléri a 40 fokot. Városunkban öt párakapu ad enyhülést a járókelőknek, a városháza előtt vizet osztanak a szomjazóknak, a hajnali és az estei órákban pedig locsolóautó hűti az utakat. Kedden hidegfront éri el hazánkat. Az északkeleti szél csapadékot hoz. A levegő hőmérséklet 10 fokkal esik vissza. Szerdán ismét túlnyomóan napos, kellemes nyári idő várható. Élénk északi szél fúj, a hőmérő higanyszála 30 fok körül állapodik meg.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az ÁNTSZ azt kéri, hogy a nagy melegben mindenki fogyasszon több folyadékot, 11 és 15 óra között lehetőleg ne tartózkodjanak a tűző napon, és védjék bőrüket a leégés ellen megfelelő öltözködéssel és napvédő készítmények alkalmazásával, illetve vegyék igénybe a hűtött helyiségeket

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 06. 12:18, hétfő | Helyi

Elhunyt Kóbor János, az Omega frontembere

Életének 79. évében meghalt Kóbor János Liszt Ferenc-díjas rockénekes, a Kossuth-díjas Omega együttes alapító tagja – tudatta a zenekar a Facebook-oldalán hétfőn.

2021. December 05. 15:00, vasárnap | Helyi

A kettős kereszt a szeretet erejét is jelképezi

Mint minden évben, idén is felállította a kettős keresztet a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kiskunfélegyházi Szervezete a főtéren.

2021. December 05. 15:00, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István Templomból

Advent 2. vasárnapja – 2021. december 5.