Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2018. Július 22. 08:44, vasárnap | Helyi
Forrás: HIROS

Terhes anya sérült meg a frontális balesetben

Terhes anya sérült meg a frontális balesetben

Súlyos baleset történt a Bács-Kiskun megyei Fülöpszállás közelében, az 52-es főúton.

Egy utánfutót vontató Renault személyautó beszitált, és nekiütközött a Solt felől érkező Toyota személyautónak, amely az ütközés erejétől többször átpördült, és az út menti mezőre zuhant - adta hírül a HIROS internetes hírportál.

Az autóban egy Németországban élő szegedi család utazott, akik éppen négyhetes nyaralásukra indultak. Az autót vezető családapa fejsérülést szenvedett, a mellette ülő 22 hetes terhes felesége is megsérült, őt a rohammentők a kecskeméti kórházba szállították. A velük utazó kislányuk, aki biztonsági gyermekülésben volt bekötve, karcolások nélkül megúszta a karambolt. A másik járműben információink szerint senki nem sérült meg. Az 52-es út érintett szakaszán félpályán, rendőri irányítás mellet halad a forgalom.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 14:41, hétfő | Helyi

Sebességellenőrzést tartottak Bács-Kiskun megyében

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóit bevonva tartottak közlekedési akciót a megye rendőrei, amelynek eredményeként 6 óra alatt 245 szabálytalankodóval szemben intézkedtek.

2021. Október 25. 12:49, hétfő | Helyi

Az őszi szünetben is sok izgalmas útvonalat ajánl a MÁV-START a kerékpárosoknak

Idén eddig rekordszámú, 120 ezernél is több kerékpáros utas döntött úgy, hogy túrajegy felhasználásával, vasúttal közelíti meg a túrához tervezett útvonal kiindulópontját.

2021. Október 25. 09:03, hétfő | Helyi

Program a falusi kisboltok megmaradásáért