Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Március 24. 16:50, hétfő | Helyi
Forrás: - szerk. -

Teltházzal indult a Mozi!

Teltházzal indult a Mozi!

A régóta izgalommal várt Petőfi Mozi nyitása március 21-én (pénteken) 21 órakor a Beavatott című film vetítésével, teltházzal zajlott.

A régóta izgalommal várt Petőfi Mozi nyitása március 21-én (pénteken) 21 órakor a Beavatott című film vetítésével, teltházzal zajlott. Az intézmény pár éve bezárta kapuit, azóta a félegyháza és a környékbeli település lakói csak jelentős anyagi ráfordítással tudták élvezni a filmvetítés nyújtotta szórakozási lehetőséget. Mostantól nem kell Kecskemétre átjárni ahhoz, hogy egy jó filmet megnézzünk, ráadásul a legmodernebb technikát és a kényelmet is biztosítja a megújult Petőfi Mozi. A város vezetése és Kapus Krisztián polgármester úr nem kevés hozzájárulásának is köszönhető az új külső és belső, valamint a fantasztikus csúcstechnika. Reményi Richárdot, a mozi vezetőjét az a cél vezérelte a kulturális intézmény átalakításában, hogy minden félegyházi tetszését elnyerje a változtatás és a mozi újra egy fontos közösségi helyszín legyen az itt élő emberek számára. Mint ahogy az első előadások iránti érdeklődés bizonyítja: mindez teljes mértékben sikerült. Az első előadás vetítésének indítására Kapus Krisztiánt, városunk polgármesterét kérték fel, aki örömmel teljesítette és természetesen utána csatlakozott a népes közönséghez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.