Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Március 02. 10:03, vasárnap | Helyi
Forrás: Fábián Adrienn

Teltház a Vőfély-Zenész Találkozón!

Teltház a Vőfély-Zenész Találkozón!

Teltház volt a Vőfély-Zenész Találkozón a Constantinum Sportcsarnokában.

Vőfély-Zenész Találkozót rendeztek Kiskunfélegyházán a Constantinum Intézményben március első szombatján.
A jótékonysági rendezvényre a helybeli zenészek és vőfélyek mellett Jászberényből, Hódmezővásárhelyről, Szentesről, Lakitelekről, Tiszaalpárról, Nagykőrösről, Kecskemétről, Kadafalváról, Kiskunhalasról, Szankról, Baksról, Csengeléről, Pálmonostoráról, Gátérról és Szegedről érkeztek.
Az esemény ceremóniamestere Kiss Zoltán a Sarlós Boldogasszony Plébánia egyházközösségének aktív tagja volt. Csordultig megtelt a Sportcsarnok vendégekkel. A jó hangulatról több zenekar is gondoskodott, elsőként a helybeli Ász Duó szórakoztatta a nagyérdeműt előadásával, majd sorra következtek a vendég zenekarok is, többek között a Gera Fivérek Trió Szegedről, a Karaván együttes Telekgerendásrólk, a Hangulat együttes Kecskemétről, ill. a Harmonic zenekar Kunszállásról. Minden korosztály zenei igényét igyekeztek a szervezők kielégíteni, hiszen 22 órától Retro D.J. keverte diszkó pultjánál a jobbnál-jobb slágereket. Az ízletes marhapörkölt vacsora után pedig hajnalig tartó mulatozás, tánc és tombola sorsolás következett. A galériába feltöltött képek ékes bizonyítékai annak, hogy bánhatja, aki otthon maradt!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.