Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2020. Március 12. 14:48, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Telefont lopott a betörő

Telefont lopott a betörő

A kiskunfélegyházi rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, akit a sértett és ismerősei a bűncselekmény helyszínén értek tetten.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 2020. március 11-én 20 óra 50 perckor őrizetbe vettek egy 25 éves jakabszállási lakost.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy röviddel korábban bemászott egy cég telephelyére, majd betörte egy műhely ablakát, és bemászott az épületbe. Az ingatlanban kutatást végzett, melynek eredményeként egy értékes telefont zsákmányolt. A bérlő és két ismerőse azonban még akkor visszatért a műhelybe, amikor a tolvaj ott tartózkodott. A betörő ugyan menekülőre fogta, de őt a közelben a sértett és ismerősei elfogták, és a rendőrség kiérkezéséig visszatartották.

Az előállított férfit a nyomozók lopás bűntett elkövetése miatt kihallgatták és őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:20, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2022. Szeptember 29. 11:28, csütörtök | Helyi

Bizakodva tekintünk a jövőbe - elkészült a Fürdőszálló és környékének újjáépítési terve

Kedves Félegyháziak!

2022. Szeptember 28. 09:53, szerda | Helyi

Az egész országban megszűnt a tűzgyújtási tilalom

Az eddig lehullott, valamint az elkövetkező napokban várható csapadékmennyiséget figyelembe véve a hatóság 2022. szeptember 28-tól feloldja a tűzgyújtási tilalmat a még korlátozással érintett Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyében.

2022. Szeptember 28. 09:44, szerda | Helyi

Emlékezzünk együtt az Aradi vértanúkra

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tisztelettel meghív mindenkit október 6-án, csütörtökön 15 órára, az Aradi vértanúk tiszteletére rendezett városi megemlékezésre és koszorúzásra.