Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Január 11. 13:01, szerda | Belföld
Forrás: STOP/Compress

Technobál - belépés csak frakkban - VIDEÓ

Technobál - belépés csak frakkban - VIDEÓ

Hagyományt és modernitást ötvöz a harmadik alkalommal megrendezendő bécsi technobál, amely két bálteremmel és az osztrák főváros legjobb húsz DJ-jével várja a különleges élményre vágyókat.

Harmadik alkalommal rendezik meg 2012. január 14-én a hagyományos bécsi báli szezon talán egyik legbizarrabb táncos estjét, a Bécsi Techno Bált (Wiener Techno Ball). A rendezvény ötvözi a hagyományt és a modernitást: a klasszikusan modern stílusban berendezett bálteremben tradicionális báli ruhákba bújó férfiak és nők táncolnak elektronikus zenére.

A rendhagyó táncest kiatalálóinak az volt a célja, hogy a kor igényeihez igazodó bált hívjanak életre a világ egyik leghíresebb báli helyszínén, Bécsben.

A harmadik alkalommal megrendezendő technobálon külön erre az alkalomra készült speciális dekoráció, két bálterem és Bécs legjobb húsz house- és techno-DJ-je várja a bulizni vágyókat a Club Pratersauna-ban. Belépni csak báli- vagy koktélruhában, öltönyben, frakkban, egyenruhában, népviseletben, dirndliben vagy fantáziakosztümben lehet, a Stílussarokban pedig maga Christian Sturmayr hajstylist gondoskodik a vendégek megfelelő frizurájáról.

A technobál idei újdonsága, hogy a művészet is helyet kap a bálteremben: minden órában Stefan Künzler "Digitális Ballet Show"-ja látható. A falra vetített videóhoz természetesen klasszikus bécsi keringő az aláfestő zene. A PS Artspaceben pedig a sikeres nemzetközi művész, Valentin Ruhry installációit csodálhatja meg a táncban megfáradt közönség.

Aki bírja reggelig, azt vasárnap délig tartó afterpartyra várják a szervezők.

További info: http://www.technoball.at

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére