Városlista
2019. december 7, szombat - Ambrus

Hírek

2019. Július 18. 16:59, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft.

Távhőszolgáltató váltás Kiskunfélegyházán

Távhőszolgáltató váltás Kiskunfélegyházán

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a PERKONS DHŐ Dunaújvárosi Hőszolgáltató Kft. távhőszolgáltatási szerződését 2019. július 31-gyel felmondta.

A távhőszolgáltatást 2019. augusztus 1-től a Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat 100%-os tulajdonában álló Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. fogja ellátni.

Az átvétel napján kérjük leendő Fogyasztóink segítségét a melegvíz mérő órák leolvasásához. A szolgáltatóváltáshoz szükséges az utolsó mérőóra állás ismerete. 2019. augusztus 1. napján a PERKONS DHŐ Kft. és a Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. munkatársai személyesen felkeresik az otthonát az mérőórák leolvasása érdekében.

Amennyiben 2019. augusztus 1-én nem megoldható az ingatlanba való bejutás az
alábbiakkal segítheti munkánkat:

- aznapi melegvíz mérőóra állást a bejárati ajtóra kiragasztja (gyári szám és mérőóra állás megadásával) vagy
- a mérőóráról készült fényképet, melyen gyári szám és mérőóra állás jól olvasható, megküldi a tavho@kiskunfelegyhaza.hu e-mail címre a fogyasztási cím megadásával.

Augusztus hónapban kettő számlát fog kapni, az alábbiak szerint:
- a PERKONS DHŐ Kft. július hónapra vonatkozó használati melegvíz alapdíj és hődíjat tartalmazó elszámoló számláját
- a Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. augusztusi havi fűtési alapdíj számláját.

A két számlával Önnek nem keletkezik többletfizetési kötelezettsége, mivel a számlázás az augusztusi fűtés alapdíjat és az előző havi használati melegvíz alapdíjat és hődíjat tartalmazza. Azaz, ami alapesetben egy számlán kerül kiszámlázva, az az összeg kerül megbontásra a szolgáltatóváltás miatt.

A Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. szeptemberben fogja kiállítani a szeptemberre vonatkozó fűtési alapdíjat és az augusztusra vonatkozó melegvíz szolgáltatás alapdíjat és hődíjat a megszokottak szerint, azaz egy darab számlán, mely fizetési határideje szintén 2019. szeptember 30-a lesz.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának és Társaságunk célja a szolgáltatóváltás során a fogyasztók részére a távhőszolgáltatás zavartalan biztosítása, továbbá annak minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása.

Kiskunfélegyháza, 2019. július 17.

Tisztelettel:
Dr. Gyuricza Gergő
ügyvezető

Tóth Tamás
távhőszolgáltatás ágazatvezető

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 06. 14:00, péntek | Helyi

Fejlődik, szépül a Bikahegy és a Móraváros is

Játszóterek újultak meg és földutak kaptak aszfaltburkolatot mindkét városrészben. Az elkészült közterületi feladatok ünnepélyes átadására december 5-én került sor.

2019. December 06. 12:48, péntek | Helyi

Közel ötmilliárd forintot hozhat a lottózóknak a Mikulás

Már 160 napja halmozódnak az ötös- és hatoslottó főnyereményei, így ezen a héten összesen közel ötmilliárd forintért lehet játszani a két lottójátékkal.

2019. December 06. 10:49, péntek | Helyi

Nem fog örülni a hétvégi időnek

Marad a hideg, ráadásul péntektől egészen vasárnapig köd és ónos szitálás is várható.

2019. December 06. 09:00, péntek | Helyi

Bemutatkozott a Szilikon Király

A Tupperware Főzőklub háziasszonyai december 4-én tartották soron következő klubfoglalkozásukat a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában.