Városlista
2019. augusztus 22, csütörtök - Menyhért

Hírek

2019. Július 18. 16:59, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft.

Távhőszolgáltató váltás Kiskunfélegyházán

Távhőszolgáltató váltás Kiskunfélegyházán

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a PERKONS DHŐ Dunaújvárosi Hőszolgáltató Kft. távhőszolgáltatási szerződését 2019. július 31-gyel felmondta.

A távhőszolgáltatást 2019. augusztus 1-től a Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat 100%-os tulajdonában álló Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. fogja ellátni.

Az átvétel napján kérjük leendő Fogyasztóink segítségét a melegvíz mérő órák leolvasásához. A szolgáltatóváltáshoz szükséges az utolsó mérőóra állás ismerete. 2019. augusztus 1. napján a PERKONS DHŐ Kft. és a Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. munkatársai személyesen felkeresik az otthonát az mérőórák leolvasása érdekében.

Amennyiben 2019. augusztus 1-én nem megoldható az ingatlanba való bejutás az
alábbiakkal segítheti munkánkat:

- aznapi melegvíz mérőóra állást a bejárati ajtóra kiragasztja (gyári szám és mérőóra állás megadásával) vagy
- a mérőóráról készült fényképet, melyen gyári szám és mérőóra állás jól olvasható, megküldi a tavho@kiskunfelegyhaza.hu e-mail címre a fogyasztási cím megadásával.

Augusztus hónapban kettő számlát fog kapni, az alábbiak szerint:
- a PERKONS DHŐ Kft. július hónapra vonatkozó használati melegvíz alapdíj és hődíjat tartalmazó elszámoló számláját
- a Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. augusztusi havi fűtési alapdíj számláját.

A két számlával Önnek nem keletkezik többletfizetési kötelezettsége, mivel a számlázás az augusztusi fűtés alapdíjat és az előző havi használati melegvíz alapdíjat és hődíjat tartalmazza. Azaz, ami alapesetben egy számlán kerül kiszámlázva, az az összeg kerül megbontásra a szolgáltatóváltás miatt.

A Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. szeptemberben fogja kiállítani a szeptemberre vonatkozó fűtési alapdíjat és az augusztusra vonatkozó melegvíz szolgáltatás alapdíjat és hődíjat a megszokottak szerint, azaz egy darab számlán, mely fizetési határideje szintén 2019. szeptember 30-a lesz.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának és Társaságunk célja a szolgáltatóváltás során a fogyasztók részére a távhőszolgáltatás zavartalan biztosítása, továbbá annak minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása.

Kiskunfélegyháza, 2019. július 17.

Tisztelettel:
Dr. Gyuricza Gergő
ügyvezető

Tóth Tamás
távhőszolgáltatás ágazatvezető

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 22. 16:58, csütörtök | Helyi

Mártírok útja – Kossuth Lajos utca kereszteződés lezárása

2019. augusztus 24-én szombaton 7.00 órától a Mártírok útja a József Attila Iskolától kezdődően zsákutca lesz előreláthatólag augusztus 31-ig.

2019. Augusztus 22. 16:11, csütörtök | Helyi

Államalapításunk ünnepén átadták az új óvodát Petőfiszálláson

A petőfiszállásiak régi vágya vált valóra azzal, hogy elkészült a község új, három csoportszobás, hétszáz négyzetméteres óvodája.

2019. Augusztus 22. 09:20, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2019. Augusztus 21. 18:17, szerda | Helyi

Zenés éjszaki fürdőzés a Félegyházi Termál Parkfürdőben

A Félegyházi Termál Parkfürdő 2019. augusztus 23-án, pénteken ismét zenés éjszaki fürdőzésre invitálja a kedves érdeklődőket.