Városlista
2020. december 1, kedd - Elza

Hírek

2013. Április 21. 11:36, vasárnap | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Tavaszi virágünnep zajlott április 20-án a Városi Könyvtár és Művelődési Központ, a Városi Önkormányzat és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület szervezésében Kiskunfélegyházán

Tavaszi virágünnep zajlott április 20-án a Városi Könyvtár és Művelődési Központ, a Városi Önkormányzat és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület szervezésében Kiskunfélegyházán. A program 8 órakor értékesítéssel egybekötött dísznövény, virágkertészeti és kézműves termékbemutatóval indult a Petőfi téren és a Gorkij utcában. A rendezvényt Kovács Imre kiskunkapitány, Kunszállás polgármestere nyitotta meg.
Az érdeklődőket a délelőtt folyamán óvodás néptánccsoport (Feketéné Csányi Judit vezetésével), a Kiskunfélegyházi Népdalkör (Némedi László vezetésével), a Kiskun Alapfokú Művészeti Iskola Nefelejcs csoportja (Jankovszki Zoltánné és Gergely Erzsébet vezetésével), a KTKIKI Művészeti Iskola diákjai (Kis-Fekete Vilmos vezetésével) és a Wings TáncSport Egyesület (Barát Enikő vezetésével) bemutatója szórakoztatta.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 30. 19:14, hétfő | Helyi

Adventi gyertyagyújtás a Batthyány iskolában

A nagy eseményekre készülni kell. Az idei esztendőben november 29-én, vasárnap vette kezdetét az Advent, a karácsonyt előkészítő időszak.

2020. November 30. 10:00, hétfő | Helyi

Fellobbant a lángja az első gyertyának városunk adventi koszorúján

Csendesen…, ünnepség és ünneplő közönség nélkül…

2020. November 29. 15:50, vasárnap | Helyi

Élet Petőfiszállás, Pálosszentkút és a Péteri-tó tanyavilágában

Magyarország második legnagyobb tanyás települése Petőfiszállás néven 1952-ben vált önállóvá Kiskunfélegyháza, Ferencszállása és Szentkút térségeiből.

2020. November 29. 15:48, vasárnap | Helyi

Advent első vasárnapja – 2020. november 29

Advent első vasárnapja – 2020. november 29