Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Október 01. 08:52, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Társadalmi munkában festették le a kórház kerítését

Társadalmi munkában festették le a kórház kerítését

A főigazgató-helyettes is ecsetet ragadott szeptember 27-én, pénteken, és munkatársaival közösen társadalmi munkában átfestették a kórház kerítését.

Már hat évvel ezelőtt is ilyen önkéntes kezdeményezésnek köszönhetően újult meg az intézmény kerítése, de az akkor kifogástalanul felhordott barna szín mostanra megkopott, több helyen megsérült. Ezért döntött úgy a kollektíva, hogy néhány órát ismét feláldoznak a szabadidejükből a kellemes környezet érdekében. Ezúttal kék festéket vásároltak, és a végeredmény igazán vidám lett.

Dr. Körtvélyessy Andrást kerítésfestés közben kérdeztük a kezdeményezésről. A főigazgató-helyettes elmondta: összefogva gyorsan halad a munka, a végeredményt pedig nem csak az itt dolgozók, hanem a betegek is élvezhetik. A felhívás sikeres volt, sokan csatlakoztak. Ráadásul az időjárás is pártolta az ügyet, és kellemes őszi hőmérséklettel kényeztette a rögtönzött brigádot. A munka végeztével sem széledt szét a csapat, a napot kerti parti zárta, ahol a gulyásleves és a halászlé a kiskunfélegyházi Amatőr Királyi Szakácsok jóvoltából került az asztalra.

Az önkéntesek – közöttük Körtvélyessy doktor – ezúton is arra kérnek mindenkit, hogy óvják a munkájukat, és kerékpárjaikat ne a kerítéshez zárják le!

(Képek és cikk forrása: Félegyházi Közlöny)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.