Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Augusztus 07. 14:38, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Tarlótűz miatt teljesen lezárták a 8-as főutat a kisberzsenyi elágazásnál

Tarlótűz miatt teljesen lezárták a 8-as főutat a kisberzsenyi elágazásnál

Teljesen lezárták a 8-as főút egy szakaszát szerdán a kisberzsenyi elágazás közelében, mert kigyulladt a tarló és az aljnövényzet az út mellett - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.

Feloldották az útzárat a 8-as főút kisberzsenyi elágazásánál, ahol korábban az út mellett a tarló és az aljnövényzet égett - közölte Dömölki Zsolt, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletesének tájékoztatása szerint a tüzet eloltották, jelenleg az utómunkálatok zajlanak.

Az ügyeletes tájékoztatása szerint a hármas, kiemelt fokozatú tűzesethez az ajkai, a pápai, a sárvári és a keszthelyi tűzoltók vonultak ki. A tűz átterjedt az úttest túloldalára és a látási viszonyok is rosszak a nagy füst miatt.
Bakó Adrienn, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az eset miatt teljesen lezárták az útszakaszt a 105-ös és a 106-os kilométer között. A forgalmat Kamond, illetve Karakószörcsök és Kerta irányába elterelik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során