Városlista
2022. december 6, kedd - Miklós

Hírek

2017. Március 09. 10:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Támogatókat keres a tehetséges félegyházi fiú egy nagyszabású divatbemutatóhoz

Támogatókat keres a tehetséges félegyházi fiú egy nagyszabású divatbemutatóhoz

Horváth Richárd neve bizonyára már ismerősen cseng a félegyháziak fülében. Tavaly végzett a Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakiskolában női szabó szakon.

Jelenleg a szakma utáni érettségire jár nappali tagozaton. 2016-ban az iskolája egyik rendezvényén és a „Jövőd a tét” szakmai kiállításon már tartott divatbemutatót saját munkáiból az iskolai dolgozóinak és tanárai bevonásával, ami óriási sikert aratott.

Most a tehetséges fiú elérkezettnek látja az időt, hogy városi szinten is bemutassa az általa készített ruhákat. Kiskunfélegyházán június 2-án, Kiskunmajsán pedig június 10-én szeretne divatbemutatót tartani a helyi művelődési házakban, melynek előkészületei már folyamatban vannak. Amellett, hogy szeretné bemutatni munkáit, a hozzá hasonló fiataloknak is lehetőséget ad arra, hogy tehetségüket megmutathassák, amire egyébként kevés lehetőségük nyílik. A műsorban fellépnek majd sztenderd táncos párok, valamint a Richárddal együtt énekelni tanuló tanszaktársai is, két fiú gitáros és egy zongorista. A fellépő „manökenek” szintén amatőr fiatalok és idősebb hölgyek lesznek. 50 ruha készül el, amelyet majd ötven hölgy mutathat be. Richárd 36-54-es méretig elkészített ruhái nem csak a vékony, hanem a teltkarcsú hölgyeknek is kedvet csinálhat a divatosabb öltözködéshez.

Egy-egy bemutatásra kerülő ruha amellett, hogy elkészítése rengeteg időt vesz igénybe, óriási anyagi befektetéssel jár. Tanulmányai miatt önálló keresettel nem rendelkezik, a szülők pedig már több anyagi áldozatot nem tudnak hozni, ezért Richárd olyan támogatókat keres, akik látnak fantáziát tervei megvalósításában és szívesen mellé állnak, segítik a rendezvény költségeinek finanszírozásában.
Természetesen a rendezvényeken a támogatók molinói kihelyezésre kerülnek, illetve a szórólapokon, plakátokon is feltüntetik a szponzorok nevét, logóját.

Kérjük, támogassa Ön is a rendezvényt, bármely összeget szívesen fogadunk!
Írjon, vagy hívja Horváth Richárd-ot, aki személyesen is felkeresi Önt, hogy bővebb információval szolgáljon a rendezvényről:
hr.divat@gmail.com
Tel.: 06-30/732-9679

Facebook elérhetőség:https://www.facebook.com/HoRicharDIVAT/

Íme Horváth Richárdról egy - a BAON-on megjelent - cikk:

http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/fiatal-fiu-diktalja-a-divatot-707132/

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 05. 10:15, hétfő | Helyi

Elismeréseket adtak át a X. Agrárszektor Konferencián

A napokban rendezték meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely idén volt a tízedik a 2013 óta tartó, év végi portfoliós agrárkonferenciák sorában.

2022. December 05. 08:06, hétfő | Helyi

Lezárt akta: parfüm szimpla whiskyvel

A kiskunfélegyházi nyomozók vádemelést javasolnak az ellen a helyi férfi ellen, aki néhány nap alatt nyolc bűncselekményt követett el.

2022. December 04. 09:32, vasárnap | Helyi

Felgyúlt a második gyertya is városunk adventi koszorúján

December 3-án, ünnepélyes keretek között gyújtották meg a második gyertyát a város adventi koszorúján a Polgármesteri Hivatalnál.

2022. December 04. 07:54, vasárnap | Helyi

A könyvtárba már megérkezett a Mikulás

December 3-án Mikulásváró családi szombat délelőttre invitálták a kisgyermekes családokat a Petőfi Sándor Városi Könyvtárba.