Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Március 09. 10:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Támogatókat keres a tehetséges félegyházi fiú egy nagyszabású divatbemutatóhoz

Támogatókat keres a tehetséges félegyházi fiú egy nagyszabású divatbemutatóhoz

Horváth Richárd neve bizonyára már ismerősen cseng a félegyháziak fülében. Tavaly végzett a Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakiskolában női szabó szakon.

Jelenleg a szakma utáni érettségire jár nappali tagozaton. 2016-ban az iskolája egyik rendezvényén és a „Jövőd a tét” szakmai kiállításon már tartott divatbemutatót saját munkáiból az iskolai dolgozóinak és tanárai bevonásával, ami óriási sikert aratott.

Most a tehetséges fiú elérkezettnek látja az időt, hogy városi szinten is bemutassa az általa készített ruhákat. Kiskunfélegyházán június 2-án, Kiskunmajsán pedig június 10-én szeretne divatbemutatót tartani a helyi művelődési házakban, melynek előkészületei már folyamatban vannak. Amellett, hogy szeretné bemutatni munkáit, a hozzá hasonló fiataloknak is lehetőséget ad arra, hogy tehetségüket megmutathassák, amire egyébként kevés lehetőségük nyílik. A műsorban fellépnek majd sztenderd táncos párok, valamint a Richárddal együtt énekelni tanuló tanszaktársai is, két fiú gitáros és egy zongorista. A fellépő „manökenek” szintén amatőr fiatalok és idősebb hölgyek lesznek. 50 ruha készül el, amelyet majd ötven hölgy mutathat be. Richárd 36-54-es méretig elkészített ruhái nem csak a vékony, hanem a teltkarcsú hölgyeknek is kedvet csinálhat a divatosabb öltözködéshez.

Egy-egy bemutatásra kerülő ruha amellett, hogy elkészítése rengeteg időt vesz igénybe, óriási anyagi befektetéssel jár. Tanulmányai miatt önálló keresettel nem rendelkezik, a szülők pedig már több anyagi áldozatot nem tudnak hozni, ezért Richárd olyan támogatókat keres, akik látnak fantáziát tervei megvalósításában és szívesen mellé állnak, segítik a rendezvény költségeinek finanszírozásában.
Természetesen a rendezvényeken a támogatók molinói kihelyezésre kerülnek, illetve a szórólapokon, plakátokon is feltüntetik a szponzorok nevét, logóját.

Kérjük, támogassa Ön is a rendezvényt, bármely összeget szívesen fogadunk!
Írjon, vagy hívja Horváth Richárd-ot, aki személyesen is felkeresi Önt, hogy bővebb információval szolgáljon a rendezvényről:
hr.divat@gmail.com
Tel.: 06-30/732-9679

Facebook elérhetőség:https://www.facebook.com/HoRicharDIVAT/

Íme Horváth Richárdról egy - a BAON-on megjelent - cikk:

http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/fiatal-fiu-diktalja-a-divatot-707132/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.