Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2013. December 09. 09:55, hétfő | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Talán tavasszal mégis elindulhat a mozi

Talán tavasszal mégis elindulhat a mozi

Tovább folynak a tárgyalások a városi mozi elindításával kapcsolatban.

A város és az érdeklődő vállalkozók multiplex jellegű, 3D vetítésre alkalmas filmszínházban gondolkodnak. A mozi az előzetes számítások szerint márciusban megnyithatná kapuját a nagyközönség előtt – tájékoztatta a Félegyházi Híreket Kapus Krisztián polgármester.

A város továbbra is fontosnak tartja a mozi újraindítását, mégpedig a kor követelményeinek megfelelő, gazdaságilag is rentábilis filmszínházban gondolkodva. Jelenleg is két befektetővel folynak egyeztetések egy 3D vetítésre alkalmas mozi beindításáról. A képviselő-testület döntése értelmében az épület állagmegóvási munkái még ebben az esztendőben elkezdődnek. A mozi, a pályáztatást követően, a tervek szerint a jövő év márciusában el tud indulni – mondta el Kapus Krisztián.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 14:41, hétfő | Helyi

Sebességellenőrzést tartottak Bács-Kiskun megyében

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóit bevonva tartottak közlekedési akciót a megye rendőrei, amelynek eredményeként 6 óra alatt 245 szabálytalankodóval szemben intézkedtek.

2021. Október 25. 12:49, hétfő | Helyi

Az őszi szünetben is sok izgalmas útvonalat ajánl a MÁV-START a kerékpárosoknak

Idén eddig rekordszámú, 120 ezernél is több kerékpáros utas döntött úgy, hogy túrajegy felhasználásával, vasúttal közelíti meg a túrához tervezett útvonal kiindulópontját.

2021. Október 25. 09:03, hétfő | Helyi

Program a falusi kisboltok megmaradásáért