Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

2020. November 20. 11:50, péntek | Helyi

Tájékoztatás a kapcsolattartási lehetőségekről a Bács-Kiskun Megyei Kórház Kiskunfélegyházi Telephelyén

Tájékoztatás a kapcsolattartási lehetőségekről a Bács-Kiskun Megyei Kórház Kiskunfélegyházi Telephelyén

Tisztelt Betegeink és Hozzátartozók!

Minden munkatársunk azon fáradozik, hogy betegeink a járványügyi helyzet és az ehhez kapcsolódó új körülmények ellenére is megfelelő, folyamatos és biztonságos ellátást kapjanak.

Tudjuk mennyire fontos a kapcsolattartás, hogy a hozzátartozók megnyugodhassanak, tisztába legyenek betegeink általános állapotával.
A látogatási tilalom miatt a személyes tájékoztatás helyett a 06/ 76/ 463-222 telefonszámon tudunk felvilágosítást adni. Az ápoló személyzet mindent megtesz azért, hogy amennyiben a beteg rendelkezik mobiltelefonnal és állapota megengedi, segítse az azon keresztüli kapcsolattartást. Amennyiben a beteg nem tudja mobiltelefonját használni, munkatársaink az osztály elérhetőségein adnak, az arra kijelölt személy számára, hozzátartozójukról felvilágosítást.

Az osztályokat a telefonközponton keresztül lehet elérni, melynek száma: 06-76/463-222

Az osztályok mellékei az alábbiak:
Mozgás és kardiológiai rehabilitációs osztály:
Nővérpult: 6216
Iroda: 6215
Krónikus belgyógyászati osztály:
B részleg nővérpult: 6143
C részleg női oldal: 6177
C részleg férfi oldal: 6264

Mivel külön személyzet nincs a telefonhívások fogadására, és elsődleges feladatunk a betegek ellátásának folyamatos biztosítása, így kérjük türelmüket, megértésüket. Munkatársaink minden erejükkel azon vannak, hogy a nap 24 órájában kezeljék, ápolják, ellássák, segítség betegeink mielőbbi gyógyulását, és eközben megpróbálunk mindent megtenni az Önök megnyugtatása érdekében is.

A COVID fertőzött betegek ellátása elkülönítve történik. A betegekről minden nap 17.00 és 18.00 óra között tudunk felvilágossítást adni. Az érdeklődőknek a 06/76/463-222-es központi számot kell hívni, és a központ kapcsolja az ügyeletes orvos telefonjára a hívókat. Kérünk mindenkit, hogy családon belül egyezzenek meg, hogy ki az az egy fő, aki telefonál, és egymás között adják át az információkat.

A központi számon, mely a 06-76/ 463-222 a nap 24 órájában felvilágosítást tudnak adni arról, hogy hozzátartozójuk a Covid osztályunkon ápolják-e. A betegek névsorát minden reggel frissítjük, így a beteg megérkezését követő naptól tud hollétéről információt adni munkatársunk.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kiskunfélegyházi Telephelye

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 02. 16:49, szerda | Helyi

Győrfi Pál: Ha kezdenél belefáradni a szabályok betartásába, gondolj kicsit azokra, akiknek egész nap védőfelszerelésben kell dolgozni

A mentők naponta már 10 ezernél is több embernél végeznek mintavételt.

2020. December 02. 16:45, szerda | Helyi

Tájékoztatás a Polgármesteri Hivatalban tartandó igazgatási szünet időtartamáról

A Polgármesteri Hivatalban 2020. december 23. (szerda) napjától 2020. december 31. (csütörtök) napjáig igazgatási szünetet tartanak.

2020. December 02. 16:15, szerda | Helyi

Elérkeztek a várakozás hetei

Különös, korlátozásokkal teli évet tudhatunk a hátunk mögött.

2020. December 02. 14:32, szerda | Helyi

Szigorú szabályozással ugyan, de zajlik a gyakorlati képzés a Mezgében

A járvány első hullámában még nem volt rá lehetőségük, de most a második hullámban engedélyt kapott a Mezgé a gyakorlati képzés személyes jelenléttel való megvalósítására.