Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. November 20. 11:50, péntek | Helyi

Tájékoztatás a kapcsolattartási lehetőségekről a Bács-Kiskun Megyei Kórház Kiskunfélegyházi Telephelyén

Tájékoztatás a kapcsolattartási lehetőségekről a Bács-Kiskun Megyei Kórház Kiskunfélegyházi Telephelyén

Tisztelt Betegeink és Hozzátartozók!

Minden munkatársunk azon fáradozik, hogy betegeink a járványügyi helyzet és az ehhez kapcsolódó új körülmények ellenére is megfelelő, folyamatos és biztonságos ellátást kapjanak.

Tudjuk mennyire fontos a kapcsolattartás, hogy a hozzátartozók megnyugodhassanak, tisztába legyenek betegeink általános állapotával.
A látogatási tilalom miatt a személyes tájékoztatás helyett a 06/ 76/ 463-222 telefonszámon tudunk felvilágosítást adni. Az ápoló személyzet mindent megtesz azért, hogy amennyiben a beteg rendelkezik mobiltelefonnal és állapota megengedi, segítse az azon keresztüli kapcsolattartást. Amennyiben a beteg nem tudja mobiltelefonját használni, munkatársaink az osztály elérhetőségein adnak, az arra kijelölt személy számára, hozzátartozójukról felvilágosítást.

Az osztályokat a telefonközponton keresztül lehet elérni, melynek száma: 06-76/463-222

Az osztályok mellékei az alábbiak:
Mozgás és kardiológiai rehabilitációs osztály:
Nővérpult: 6216
Iroda: 6215
Krónikus belgyógyászati osztály:
B részleg nővérpult: 6143
C részleg női oldal: 6177
C részleg férfi oldal: 6264

Mivel külön személyzet nincs a telefonhívások fogadására, és elsődleges feladatunk a betegek ellátásának folyamatos biztosítása, így kérjük türelmüket, megértésüket. Munkatársaink minden erejükkel azon vannak, hogy a nap 24 órájában kezeljék, ápolják, ellássák, segítség betegeink mielőbbi gyógyulását, és eközben megpróbálunk mindent megtenni az Önök megnyugtatása érdekében is.

A COVID fertőzött betegek ellátása elkülönítve történik. A betegekről minden nap 17.00 és 18.00 óra között tudunk felvilágossítást adni. Az érdeklődőknek a 06/76/463-222-es központi számot kell hívni, és a központ kapcsolja az ügyeletes orvos telefonjára a hívókat. Kérünk mindenkit, hogy családon belül egyezzenek meg, hogy ki az az egy fő, aki telefonál, és egymás között adják át az információkat.

A központi számon, mely a 06-76/ 463-222 a nap 24 órájában felvilágosítást tudnak adni arról, hogy hozzátartozójuk a Covid osztályunkon ápolják-e. A betegek névsorát minden reggel frissítjük, így a beteg megérkezését követő naptól tud hollétéről információt adni munkatársunk.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kiskunfélegyházi Telephelye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.