Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2016. Február 28. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Tablettamentes stresszoldás

Tablettamentes stresszoldás

A Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogság Klubja Megküzdési játszótérre invitálta a kedves érdeklődőket február 27-én (szombaton) a Honvéd Sporttelepre.

Fliszárné Mihály Dóra Gymstick tréner és Grófné Czere Anikóval, a klub félegyházi vezetőjének segítségével sporttal és játékkal szabadulhatott meg minden résztvevő a benne felgyülemlett stressztől és feszültségtől.

A vidám bemelegítés után párokat alkotva próbálhattak ki a megjelentek minden sportos tevékenységet, melyben volt Gymstick páros gyakorlat, ügyességi verseny szlalomozással, ugrókötelezés, kötélhúzás, zsákban futás, boksz és pihenésképpen agymozgató játékok.

A lazító gyakorlatokat speciális gimstyck mozgással Dóri mutatta be és vezényelte le. Az esetleges megmaradt feszültséget pedig belefújták a vidám résztvevők egy óriási lufiba, majd ki-ki kedvére tehetett: elengedhette és elröptethette, vagy kidurranthatta a gumiballont.

Az eseményen készült képek jól tükrözik a pompás hangulatot és az önfeledt pillanatok értékét. Zaklatott és feszült világunkban mindenki megtalálhatná hasonló tevékenységek közepette az elveszett harmóniáját és lelki békéjét, ahelyett hogy a televízió vagy a számítógép előtt ücsörög egy jobb világ reményében.

Mert igenis velünk és általunk jobb a világ!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 17:40, szerda | Helyi

Vasárnap lesz a júliusi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat- és Kirakodó vásár időpontja: 2022. július 10.

2022. Július 06. 17:18, szerda | Helyi

Jelentősen nőtt a Balatonra vonatozók száma

Június közepétől jelentős kínálatbővítést hozott a főszezoni vasúti menetrend, a rekkenő hőség és a tóparton is beinduló fesztiválszezon nagyot dobott a balatoni vonatok forgalmán

2022. Július 06. 16:23, szerda | Helyi

Kecskemét és Városföld között szünetel a vonatforgalom

Több száz méteren leszakadt a felsővezeték, emiatt Kecskemét és Városföld között szünetel a vonatforgalom - tájékoztatta a Mávinform szerdán az MTI-t.

2022. Július 06. 15:32, szerda | Helyi

Kockázatos finomságok

Csak óvatosan a tenger gyümölcseivel!