Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Június 02. 10:05, hétfő | Sport
Forrás: KHTK

Szurkolói buszt indít a KHTK Kecelre

Szurkolói buszt indít a KHTK Kecelre

A KHTK a keceli találkozóra szombaton délután egy 50 fős buszt indít szurkolóinak Az eredetileg meghirdetett útiköltség árát ezúttal azonban nem a szurkolók, hanem a játékosok fizetik.

2014. június 7-én idegenben, Kecelen játssza hétvégén a bajnokság utolsó fordulóját a KHTK labdarúgó csapata. Amennyiben szombaton győztesen hagyja el a pályát a félegyházi együttes, az egyben azt is jelenti, hogy megnyeri a bajnokságot.

A KHTK a keceli találkozóra szombaton délután egy 50 fős buszt indít szurkolóinak Az eredetileg meghirdetett útiköltség árát ezúttal azonban nem a szurkolók, hanem a játékosok fizetik. Ezzel is szeretnék bizonyítani hogy a szurkolókra mindig szükség van. Az elutazó szurkolók az 500 Ft-os belépődíj megfizetésével nem csak a felnőtt mérkőzést tekinthetik meg, hanem az ifjúsági együttesek találkozójából is láthatnak egy részt. Aki a helyszínen szeretné buzdítani kedvenc csapatát szombaton Kecelen az Busa Imrénél jelentkezhet a 20/9-349-188-as telefonszámon vagy itt hozzászólásban 2014.06.05 csütörtök este 8 óráig.
Részletek az indulásról és érkezésről itt a KHTK facebook oldalán illetve a www.khtk.gportal.hu oldalon vagy Busa Imrénél a 20/9-349-188-as telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.