Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. Május 17. 14:23, szerda | Helyi
Forrás: Kiskunfélegyáza Polgármesteri Hivatal

Szünidei gyermekétkeztetés

Szünidei gyermekétkeztetés

A nyári szünetben sem maradnak ebéd nélkül a hátrányos helyzetű kiskorú gyermekek.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata szünidei gyermekétkeztetés keretében a 2016/17-s tanévre vonatkozólag az őszi-, téli-, tavaszi-, nyári szünet munkanapjaira a hátrányos helyzetű és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező kiskorú gyerekek részére déli meleg főétkezést biztosít 5 hónapos kortól.
Az idei tanév nyári szünetében, ami 2017. június 16-tól kezdődik - 43 munkanapra biztosítja az önkormányzat az arra jogosult gyermekek térítésmentes ebédjét. Amennyiben a gyermek a szünidő ezen napjai alatt óvodai, bölcsődei ellátásban részesül, részére a fenti gyermekétkeztetés párhuzamosan nem vehető igénybe.
Az étkeztetés igénylését az arra jogosult szülőknek már előzetesen megküldött nyomtatványon keresztül lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatal Szociális és Közfoglalkoztatási Osztály Szociális Csoportjához (I. emelet 47.) 2017. május 31-ig. A nyomtatvány határidőbe való benyújtásának elmulasztása jogvesztő!
A nyilatkozat kitöltésében a KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény nyújt segítséget a Kiskunfélegyháza Hunyadi u. 6. szám alatt.
A szünidei étkeztetést a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Középiskolája, Szakiskolája, Speciális Szakiskolája és Kollégiuma konyhája végzi, melynek címe Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 34 szám.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.