Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Október 29. 14:05, hétfő | Helyi
Forrás: BAON

Szoros, küzdelmes mérkőzésen döntetlen született

Szoros, küzdelmes mérkőzésen döntetlen született

Küzdelmes mérkőzést hozott a rangadó, kevés helyzet alakult ki a találkozón, bár ziccert mind a két csapat dolgozott ki.

A listavezető Kiskunfélegyháza II-höz látogatott a 4. helyen álló, egy meccsel kevesebbet játszott Kecskeméti LC a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában, a 10. fordulóban.

Küzdelmes mérkőzést hozott a rangadó, kevés helyzet alakult ki a találkozón, bár ziccert mind a két csapat dolgozott ki. A kecskemétiek a mérkőzés után elégedettek voltak azzal, hogy sokat passzolva sikerült játszaniuk a focit, bár a rutinos, kemény játékosokat felvonultató Félegyháza védelmét mattolni nem tudták. A lelkes fiatalokból álló Kecskeméti LC számára továbbra is komoly probléma, hogy négy kulcsemberük hiányzik. A kapus, Meggyes Norbert hetek óta sérülten vállalta a játékot, a félegyházi fellépést azonban már nem bírta a veterán hálóőr szervezete, így a fiatal Erdélyi Gábor védte a kecskeméti kaput, és remek teljesítményt nyújtott.

Kiskunfélegyházi HTK II.–KLC KTE SI 0–0
Kiskunfélegyháza, 80 néző. Vezette: Hagymási (Katona Gy., Nasz)
Kiskunfélegyházi HTK II: Magyar – Magony, Berekszászi, Farkas, Keresztesi, Valkovics, Kadosa (Kurgyis), Fricska (Bense), Szabó Á., Polgár, Zs. Juhász (Szabó T.). Edző: Kádár Tamás
Kecskeméti LC KTE SI: Erdélyi – Nagy T., Módra, Szűcs (Farkas), Péntek, Pusztai (Pálnok), Kovács M. (Kovács A.), Zsoldos, Major, Keresztes, Kőrös. Edző: Bende Csaba

(Forrás: BAON)

Címkék: foci, KHTK, labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.