Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Február 19. 20:21, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Szorgalmasan hangolódik a KHTK a tavaszi folytatásra

Szorgalmasan hangolódik a KHTK a tavaszi folytatásra

A héten két felkészülési mérkőzést játszottak Szabó István tanítványai.

Eredményes volt az elmúlt hét a KHTK labdarúgóinak, hiszen az edzések mellett két felkészülési mérkőzés szerepelt a heti programban.
Február 16-án a Mercedes-KLA -19-s csapatával találkoztak. Mindkét csapat számára fontos volt ez a találkozó, az edzők felmérték, hogy hol tartanak csapataik. Az összecsapás 1- 1-s döntetlennel zárult.
A pénteki napon csak átmozgató edzést vezényelt Szabó István vezetőedző a csapatnak, mivel február 18-án Dabasra utaztak, és egy sikeres mérkőzést játszottak az FC Dabas II.-s csapatával.

Szabó István vezetőedző így értékelte a heti munkát:
A felkészülésünk ebben a szakaszában nagyon fontos, hogy minél több edzőmeccset játszunk. A Mercedes KLA-U-19-s csapata a kiemelt bajnokságban játszik, nagyon sok tehetséges játékossal, akik ellen egy szoros mérkőzés jött össze.
Az FC Dabas II. ellen jól játszott az együttes, már az első 20 percben kialakult a végeredmény. A vendéglátóknál voltak visszajátszók is az NB-III-s csapatból. Többet birtokoltuk a labdát, a begyakorolt taktikai elemekből sok variációt megvalósított a csapat. A második félidőben egy kicsit fáradtabbak voltunk, de ez betudható, hogy rövid idő telt el a két felkészülési mérkőzés között.
Le a kalappal a játékosok előtt, akik a heti munkát maximálisan teljesítették, elégedett vagyok a látottakkal.

Felkészülési mérkőzés: Dabas.
FC Dabas II. – Kiskunfélegyházi HTK 1 – 3 (1-3)
Góllövők: Sándor L., Marsa L., Palásti S.

V. F.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.