Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Július 25. 16:53, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Szórakozva tanultak a lovas élet csodáiról

Szórakozva tanultak a lovas élet csodáiról

Remek hangulatban telt a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium által szervezett lovastábor.

Az első turnusban a 6-10 éves korosztály 2016. július 18-22-ig élvezhette a hozzáértő és szakképzett oktatók által tartott foglalkozásokat, melyeken a lovaglás mellett gyakorlatot szerezhettek a gyerekek a lóápolásban is. Természetesen a gyakorlat mellett az elmélet is nagyon fontos szerepet töltött be a táborlakók életében, de a játékosság és a kellemes környezet feledtette azt a tényt, hogy komoly tanulmányokat folytatnak a gyerekek mindeközben.

Noha a tábor a lovaglásra, lóápolásra és lótenyésztésre épült, emellett kézműves foglalkozások, játékos vetélkedők tették változatossá a mindennapokat és nyár lévén a strandolás sem maradhatott ki a programok sorából.

A tábor végeztével pedig a gyerekek számot adtak tudásukról szüleiknek és az érdeklődőknek, melyre július 22-én a délutáni órákban került sor a Tangazdaságban.
A következő tábor augusztus 8-12-ig tart 10-14 éves gyerekeknek. További információért érdeklődjenek a 76/461-022-es telefonszámon, vagy írjanak e-mailt a mezge.suli@gmai.com címre.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.

2024. Április 16. 16:36, kedd | Helyi

Összeütközött két gépkocsi az 5-ös főúton

Kiskunfélegyháza határában akadályozza a forgalmat a baleset.