Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Február 09. 18:00, hétfő | Belföld
Forrás: vezess.hu

Szögletesre vált az Audi R8

Szögletesre vált az Audi R8

Kiszivárgott az első kép az új Audi R8-ról. Tavasszal érkezik a sportkocsi új változata. Hibrid és elektromos kivitel is lehet.

Március elején, a Genfi Autószalonon várható az új Audi R8 világpremierje. A kémfotók alapján még decemberben láthattunk egy rajzot arról, hogy milyen lehet majd a középmotoros gép második generációja. Úgy tűnik, a kémfotók alapján dolgozó grafikus nem tévesztette el az irányt, legalábbis az Instagramra felkerült fotó ezt jelzi. Ezen a képen álcázás nélkül látható az új Audi R8.

Ahogy arra számítottunk, alapvetően nem változik a koncepció, pedig teljesen új kocsiról van szó. A Lambroghini Hurracannal közös padlólemezre épülő modell a korábbinál szögletesebb, az új TT-hez hasonló formát kap.

A karosszéria alatt V8-as és V10-es motor dolgozik majd, de pletykálnak hibrid változatról és végre piacra kerül a tisztán elektromos hajtású változat is. Továbbra is csak összkerékhajtással készül a kocsi, amelynek alapváltozata manuális sebességváltót rejt, de a legtöbb kivitel automatával kel majd el.

Címkék: audi, r8-as, V10-es, V8-as

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére