Városlista
2021. október 15, péntek - Teréz

Hírek

2012. Január 30. 07:32, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Szlovákia felé menekültek a fegyveres támadók

Szlovákia felé menekültek a fegyveres támadók

Két ismeretlen férfi fegyverrel próbált kirabolni egy fiatalembert Balassagyarmaton szombaton éjszaka, a sértettet egyik karján meg is lőtték.

A támadók Szlovákia felé menekültek, őket nagy erőkkel keresi a rendőrség – erősítette meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI információját vasárnap.

Lászlók Nóra elmondta: az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a szlovák határ közelében lévő aluljáróban támadtak a 19 éves fiatalemberre, fegyvert fogtak rá, és értékei átadására szólították fel.

A dulakodás következtében a fegyver elsült, és a megtámadott egyik karján megsérült – tette hozzá. A férfit kórházba szállították, az előzetes orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett.

Lászlók Nóra közölte: a lövés után a két férfi a helyszínről Szlovákia felé menekült, őket nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Az ügyben fegyveres rablás kísérlete miatt indított eljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 17:08, péntek | Kék hírek

Tetőablakon át próbált elbújni a rendőrök elől

A fővárosi rendőrök lezárták a nyomozást a betörésekkel gyanúsított férfi ügyében.

2021. Október 15. 08:00, péntek | Kék hírek

Elítéltek egy testvérgyilkost

Megölte húgát és édesanyjára is rátámadt az a kábítószerfüggő férfi, akit nem jogerősen 17 évre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön - közölte a bíróság a honlapján.

2021. Október 14. 18:03, csütörtök | Kék hírek

Másfél milliárdos áfacsalást követett el alkoholos italokkal egy bűnbanda

Egy Kiskőrösről irányított, szeszes itallal kereskedő, a költségvetésnek több mint másfél milliárd forint kárt okozó bűnszervezetet számolt fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

2021. Október 14. 14:03, csütörtök | Kék hírek

Egy tucatnyi rendőr ütött rajta egy drogdíleren

Kábítószerekkel kereskedett a gyanú szerint az a gyömrői férfi, akinek otthonába 12 monori rendőr érkezett meglepetésszerűen. Az éjszakai rajtaütés bilincseléssel, telepakolt bűnjeltasakokkal végződött.