Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2012. Április 08. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / The Hollywood Gossip

Szexuálisan zaklatták Vanessa Williams-t

Szexuálisan zaklatták Vanessa Williams-t

A Született feleségekben is feltűnő sztár meglepően nyíltan beszélt arról az esetről, amelyet még 10 éves korában kellett elszenvednie.

Kislányként épp egy baráti családnál volt többnapos vendégségben, mikor azok 18 éves lánya belépett a szobájába, majd lehúzta a megszeppent Vanessáról a pizsamaalsót. - Ott feküdtem teljesen bénultan. Fogalmam se volt róla, mi következik, mit fogok csinálni - mesélte a színésznő.

Williams azóta sem beszélt a történtekről, most azonban több más titkával együtt ezt is megosztja készülő memoárjában, melynek a frappáns "Fogalmad sincs róla" címet adta.

Annak ellenére, hogy ez egy igen komoly gyermekkori trauma volt a számára, a későbbi Miss America - saját bevallása szerint - nem szenvedett életre szóló sérüléseket. Persze közvetett következményei azért voltak az esetnek. - Nem tett tönkre, de azt elérte, hogy lázadó fiatallá váljak, aki nagyon korán elhúzta a csíkot otthonról - tette hozzá sejtelmesen a sztár.

The Hollywood Gossip / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.