Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. Május 02. 12:36, csütörtök | Helyi
Forrás: - Gulyás -

Szerenád, Zöld nap, ballagások, érettségi

Szerenád, Zöld nap, ballagások, érettségi

A végzős diákok adnak ma (május 2-án) szerenádot tanáraiknak. Az esti és délutáni órákban lovaskocsival, traktorral és gyalogosan vonulnak városszerte

A végzős diákok adnak ma (május 2-án) szerenádot tanáraiknak. Az esti és délutáni órákban lovaskocsival, traktorral és gyalogosan vonulnak városszerte. Holnap, május 3-án a reggeli órákban kezdődik a végzős diákok jelmezes, műsoros „bolondballagása”. A felvonulás idejére 6.45 órától 11 óráig a Kossuth utcát lezárják. Az táncos műsorukat több helyszínen, főleg a középiskolák előtt adják elő. A Városháza előtt is érdemes várakozni, hiszen itt is láthatók majd az előadások. A ballagások sorát a Constantinum Nevelési-Oktatási Intézmény nyitja.

A középiskolás ballagás május 3-án pénteken az iskolai bensőséges búcsúzást követően 17 órakor szentmisével kezdődik az Ótemplomban, az ünnepség a Constantinum Sportcentrumban folytatódik. Május 4-én szombaton minden középiskola elbúcsúztatja diákjait. A KÖSZI Kossuth Lajos tagintézményében 9 órakor kezdődik a ballagás. Ugyan ebben az időpontban ballagnak a PG-sek is. A KÖSZI Mezőgazdasági tagintézményében 10.30 órakor veszi kezdetét az ünnepség.
A Móra Ferenc Gimnázium végzősei a 12 órakor kezdődő ballagáson búcsúznak alma materüktől. Az ünnepség után koszorút helyeznek el Móra Ferenc szobránál.
A ballagások sorát a KÖSZI Közgazdasági tagintézménye zárja. A negyedikesek 15 órától búcsúznak iskolájuktól, tanáraiktól, diáktársaiktól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: