Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2011. Szeptember 13. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Szépfiút fogott magának az elvált díva

Szépfiút fogott magának az elvált díva

Jennifer Lopez igyekszik bepótolni az elmúlt hét évet a pasivadászat terén, ugyanis megint új lovagja van, méghozzá Bradley Cooper.

Július közepén véget ért egy éra Jennifer Lopez életében, és visszakerült a szinglipiacra. Ami rendesen felébresztette egy-két partiképes agglegényben a vadászösztönt. A gitártestű énekesnő legújabb kérője Bradley Cooper, aki igen jól halad kiszemeltje meghódításában. A páros a hétvégén mutatkozott először közösen az egyik menő New York-i étteremben, és a beszámolók alapján igencsak forr körülöttük a levegő. Vagyis, ha minden így folytatódik, akkor lassan fel kell venni a cölöblexikonba a Bradifer kifejezést.

A Másnaposok sármos sztárja már a negyedik pasi, aki megpróbálja Jenniferrel feledtetni a Marc Anthony-hoz fűződő házasságát. A sort William Levy indította - bár ő még a férjezett Lopezre csapott le -, majd jött egy kis vigasztalás Diddy-től, aztán Rodrigo Santoro is kapott egy kis randiidőt. Ez három hónap alatt pedig nem rossz teljesítmény.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.