Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2018. November 29. 13:30, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Dinnyés Gyula

Szép eredmények az 5. Mudin emlékkupán

Szép eredmények az 5. Mudin emlékkupán

2018. október 24-én szombaton rendeztek teremíjász versenyt Kétegyházán. 5. Mudin emlékkupa nevet adva a versengésnek a város olimpikonjai tiszteletére.

A több mint 120 nevezővel, 12 célon, két körben megrendezett versenyen adtak számot az íjászok a tudásukról.
Kiskunfélegyházáról a Turul Koppány IHSE tagjai 11 fővel vettek részt az eseményen.
A következő eredmények születtek.
Élete második versenyén gyerek tradi kategóriában Zoboki Botond Zorán 486 ponttal első helyen végzett.
Sárkány Szabina ismét bizonyította tehetségét az íjászathoz, hiszen kategóriájában a mellette álló ezüstérmes versenyzőtársát 120 ponttal előzte meg. Így 521 ponttal az első helyen zárta a versenyt!
Keserű Szilvia 399 ponttal első lett!
A legnépesebb kategória ezúttal is a felnőtt férfi pusztai volt 23 indulóval. Itt Szeibert Imre több neves riválist is maga mögé utasítva, 587 pontos végeredménnyel, mindössze 7 ponttal maradt le a dobogóról. Ugyanitt Balanyi Sándor élete első versenyén 457 ponttal a középmezőnyben a 14. helyen zárta a napot.
Bicskeiné Csányi Mária 325 pontos eredménye az ötödik helyre rangsorolta.
Rácz Nikolász 387 ponttal első lett.
Berente Imréné 362 ponttal első lett kategóriájában. Itt is 7 pont döntött, de szerencsénkre ez esetben a mi javunkra.
Kis Mónika felnőtt nő vadászreflex kategóriában 468 ponttal a 2. helyig jutott. Ez fölér egy győzelemmel, hiszen a verhetetlen VB bajnok mögé érkezni nagy dicsőség!
Senior férfi, vadászreflex kategóriában majdnem háziverseny született a dobogón. Ketten voltak a Koppányok itt érdekeltek. Így a képzeletbeli dobogó legfölső két fokán két Koppány is állt!
Bizony a szervező hibáján kívüli okok miatt az eredményhirdetés kicsit szűk helyen, kissé kaotikus állapotban zajlott le, de ez nem csökkenti senki érdemét. Sem a szervezőjét, sem a nyertesekét.
Tamáskovics Gyula nagyszerű versenyzéssel, (hiszen a bronzérmesre Ő is 120 pontot tolt.) így a Koppányok közt a legtöbb pontszámot meglőve, (598) aranyérmet szerzett!
Dinnyés Gyula ugyanitt 592 ponttal második lett.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 11:41, csütörtök | Helyi sport

III. Nyári szünet Jogging Plus futás

2020. Június 03. 13:12, szerda | Helyi sport

Szarka Ádám a virtuális triatlon győztese

A hazai triatlonszezon is eltolódott néhány hónappal a kialakult vírushelyzet miatt. Ennek a problémának orvoslására virtuális versennyel rukkolt elő egy hazai versenyszervező iroda.

2020. Május 26. 16:02, kedd | Helyi sport

Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok

A Magyar Futósport Egyesület a #maradjotthon kampány keretében otthon teljesíthető versenysorozatot szervezett az interneten. A verseny célja, hogy a négy fal fogságában is végezhető mozgásra inspirálja a résztvevőket.

2020. Április 30. 12:25, csütörtök | Helyi sport

Koppány Karantén Kihívás

A koronavírus-járvány miatt szinte minden versenysport leállt a veszélyhelyzet kihirdetése óta. Ez a megszorítás a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesületet is szigorúan érinti.