Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2017. Március 02. 19:55, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Szép emlékeikkel szívükben éltetik tovább Zoli bácsit

Szép emlékeikkel szívükben éltetik tovább Zoli bácsit

A Kossuth középiskola diákjai és tanárai a Felsőtemetőben mécsesekkel és közös imával tisztelegtek a pedagógus munkássága előtt.

Két évvel ezelőtt távozott sorainkból Csincsák Zoltán, a legendás edző, testnevelő tanár. Emlékét hűen őrzik diákjai a szívükben. Ma március 2-án a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolájának diákjai végigfutották az utat az iskolától Zoli bácsi végső nyughelyéig, hogy ott mécsest gyújtva hajtsanak fejet emléke előtt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.

2024. Május 16. 16:08, csütörtök | Helyi

Figyelem!!! Több helyen útlezárás várható!

A Jogging Plus Sportegyesület és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata futóversenyt rendez 2023. május 27-én délelőtt a tavalyi évhez hasonlóan.