Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Február 07. 18:04, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Száz településen, mintegy háromszáz programmal készülnek a házasság hetére

Száz településen, mintegy háromszáz programmal készülnek a házasság hetére

Száz településen, mintegy háromszáz programmal hívják fel a figyelmet a család, a házasság fontosságára a vasárnap kezdődő házasság hetén - mondta Herjeczki Kornél, a mozgalom országos koordinátora pénteken az M1-en.

Hozzátette: a rendezvénysorozatnak az is célja, hogy segítséget nyújtson, példát állítson a párkapcsolati problémákkal küszködőknek.

Hangsúlyozta: a jó példa nagyon meghatározó lehet, ezért a Bálint-nap hetén számos pár beszél majd őszintén a házasságról. Szerdán Eötvös Loránd Tudományegyetem aulájában közismert párok, Semsei Rudolf üzletember és felesége, Dobay Eszter - a házasság hete idei arcai, Pálúr János orgonaművész és felesége, Pálúr Kornélia, illetve Hamar Donat és Noémi vloggerek beszélnek majd a témáról.

A műsorban elhangzott, hogy a kezdeményezéshez új programokkal a http://hazassaghete.hu/ oldalon lehet csatlakozni.

Címkék: házasság hete

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.