Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Augusztus 23. 11:54, péntek | Helyi
Forrás: - Gulyás -

Száz munkahely, ötven termék

Száz munkahely, ötven termék

Száz fő munkavállalót foglalkoztat jelenleg a helyi TESCO áruház. Több mint ötven félegyházi terméket – tej, olaj, torma, hús stb.- forgalmaznak az üzletben

Száz fő munkavállalót foglalkoztat jelenleg a helyi TESCO áruház. Több mint ötven félegyházi terméket – tej, olaj, torma, hús stb.- forgalmaznak az üzletben – mondta el augusztus 22-án Holocsi Tamás, a helyi TESCO új igazgatója Kapus Krisztián polgármesternek az áruházban tett látogatás alkalmával.
Az áruházban egyre több a hazai áru, termékeik több 80 százaléka Magyarországon bejegyzett szállítóktól származik. Céljuk, hogy egyre több helyi beszállítóval kerüljenek kapcsolatba, és maximálisan megfeleljenek a vásárlók igényeinek. Ennek bizonyítéka, hogy havonta mintegy 50 ezren fordulnak meg a kiskunfélegyházi áruházban. Nagyon fontosnak tartják azt is, hogy rendezett legyen az áruház környezete. Ennek jegyében rövidesen rendbe teszik az üzlet szomszédságában álló út menti kereszt környezetét is – tette hozzá Holocsi Tamás.
A város és az üzletlánc között évek óta jó a kapcsolat. Tavaly a helyi kis- és középvállalkozások fejlesztése érdekében folytatott kiemelkedő munkájáért kapott elismerést városunk a TESCO Beszállítói Akadémiájától. Kiskunfélegyháza kapta meg az egyetlen szakmai díjat partnerségéért, melynek egyik ékes bizonyítéka a helyi Tejfeldolgozó és Értékesítő Kft.-vel, valamint a Félegyházi Torma Kft-vel való beszállítói kapcsolat – mondta el a Félegyházi Közlöny Online kérdésére Kapus Krisztián polgármester.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.