Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Február 18. 11:04, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Száz késszúrással ölte meg a feleségét egy férfi a fővárosban

Száz késszúrással ölte meg a feleségét egy férfi a fővárosban

Több, mint 100 kézszúrással ölte meg a feleségét egy férfi Budapesten, mert "megelégelte, ahogy a nő beszélt és viselkedett vele" - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a rendőrség honlapján.

Több, mint 100 kézszúrással ölte meg a feleségét egy férfi Budapesten, mert "megelégelte, ahogy a nő beszélt és viselkedett vele" - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a rendőrség honlapján.

A gyilkosság még február 11-én történt, ám a rendőrök, a nőt hiányoló szomszédok bejelentése alapján csak február 13-án fedezték fel az asszony holttestét.

A tájékoztatás szerint, az 57 éves férfi a főváros VIII. kerületében található közös lakásukban szurkálta halálra a kanapén fekvő nőt. A szúrt és vágott sérülések az áldozat egész testén megtalálhatóak voltak.

A társasház lakóinak két nappal később tűnt fel, hogy a közösségi oldalon aktív életet élő nő nem ad életjelet magáról. A szomszédok a férjnél érdeklődtek, aki a nő betegségével indokolta az eltűnését.

A lakóknak az lett gyanús, hogy miközben felajánlották, hogy meglátogatják az asszonyt, a férfi ezt nem engedte, ezért február 13-án értesítették a rendőrséget.

A kiérkező járőrök a lakásban megtalálták a nő holttestét, a férjet - aki otthon tartózkodott - elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Kihallgatása során a gyanúsított beismerő vallomást tett.

A férfivel szemben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a BRFK, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatására, amelyet a bíróság február 16-án rendelt el - közölte a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után