Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2016. Február 07. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Autopult

Szárnyal a Lada Magyarországon

Szárnyal a Lada Magyarországon

1 hónap alatt 100 eladott autó

Sokan kicsit szkeptikusan és ironikusan fogadták a LADA hazai piacra való visszatérését, azonban a Lada Hungary merész ötlete beigazolódni látszik. Épp egy hónapja, december 17-én számoltunk be a hivatalos piaci startról és arról, hogy még aznap megnyitja kapuit az érdeklődők előtt az ország 9 márkakereskedése, az elmúlt hónapban pedig robbantott a márka.
Az első hónapban ugyanis nem kevesebb, mint 100 LADA talált gazdára hazánkban (a 100. különben egy Kalina volt, amelyet egy Hölgy vásárolt meg magának Budapesten), ami önmagában is meggyőző szám, azonban főleg annak ismeretében különösen szép eredmény, hogy az ünnepek közötti/alatti időszak nem éppen a virágzó autóértékesítésről híres, továbbá a márka új modelljei még nem rendelhetőek – márpedig mindenki a friss Vesta szedántól és kis X-RAY crossovertől várja a csodát. És biztosak lehetünk benne, hogy amint megérkezik a két várva-várt típus, nagyot fog ugrani a márka hazai értékesítése. Nagyon kíváncsiak leszünk az első év eredményére, de alapvetően 2017 lesz az első teljes év a friss modellekkel, vagyis a valóság nagyjából jövőre fog körvonalazódni.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 20:04, péntek | Helyi

Nem csak mese, hanem valóság

December 7-én a Batthyány iskola alsó tagozata és az 5. évfolyam a kecskeméti Katona József Nemzeti Színházba látogatott el, ahol „A kis herceg” című előadást tekintették meg.

2023. December 08. 19:57, péntek | Helyi

Oldott hangulatban

A Batthyány Lajos Általános iskola harmadik iskola-előkészítő foglalkozását november 28-án és 29-én rendezte meg, két csoportban, összesen 37 nagycsoportos óvodás részvételével.

2023. December 08. 14:28, péntek | Helyi

Az év utolsó vására vasárnap lesz

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2023. december 10., vasárnap.

2023. December 07. 16:54, csütörtök | Helyi

Mikulás nap angolul

Angol versenyt rendezett a Kiskunfélegyházi Szent Benedek PG Két Tanítási Nyelvű Technikum és Kollégium.