Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Február 07. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Autopult

Szárnyal a Lada Magyarországon

Szárnyal a Lada Magyarországon

1 hónap alatt 100 eladott autó

Sokan kicsit szkeptikusan és ironikusan fogadták a LADA hazai piacra való visszatérését, azonban a Lada Hungary merész ötlete beigazolódni látszik. Épp egy hónapja, december 17-én számoltunk be a hivatalos piaci startról és arról, hogy még aznap megnyitja kapuit az érdeklődők előtt az ország 9 márkakereskedése, az elmúlt hónapban pedig robbantott a márka.
Az első hónapban ugyanis nem kevesebb, mint 100 LADA talált gazdára hazánkban (a 100. különben egy Kalina volt, amelyet egy Hölgy vásárolt meg magának Budapesten), ami önmagában is meggyőző szám, azonban főleg annak ismeretében különösen szép eredmény, hogy az ünnepek közötti/alatti időszak nem éppen a virágzó autóértékesítésről híres, továbbá a márka új modelljei még nem rendelhetőek – márpedig mindenki a friss Vesta szedántól és kis X-RAY crossovertől várja a csodát. És biztosak lehetünk benne, hogy amint megérkezik a két várva-várt típus, nagyot fog ugrani a márka hazai értékesítése. Nagyon kíváncsiak leszünk az első év eredményére, de alapvetően 2017 lesz az első teljes év a friss modellekkel, vagyis a valóság nagyjából jövőre fog körvonalazódni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.