Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Június 03. 13:12, szerda | Helyi sport
Forrás: szerk.

Szarka Ádám a virtuális triatlon győztese

Szarka Ádám a virtuális triatlon győztese

A hazai triatlonszezon is eltolódott néhány hónappal a kialakult vírushelyzet miatt. Ennek a problémának orvoslására virtuális versennyel rukkolt elő egy hazai versenyszervező iroda.

Ádám a hír hallatán azon nyomban benevezett a Primavera Balatonman virtuális triatlonra 750 m úszásból, 30 km kerékpárból és 10 km futásból álló megmérettetésre. Sajnos az úszásra hónapok óta nem tudott készülni, de ennek ellenére a másik két számot előtérbe helyezte a felkészülése során. Az úszást egy városhoz közeli tóban sikerült lebonyolítani, neoprén úszóruhában, mivel a víz hőmérséklete csak 15 fok körül mozgott.
Kerékpározást egy virtuális tréner segítségével tudta kivitelezni egy előre megadott pályán. Ezzel az úgy nevezett “edzőgörgő” segítségével készülnek a versenyzők a téli hónapokban. Futást városban egy kijelölt 5 km hosszú oda-vissza pályán teljesítette. Az 1 óra 48 perc 45 másodperces idővel abszolút első helyen végzett a virtuális mezőnyben ahol majdnem 10 perccel jobbnak bizonyult a dobogó második fokán végző vetélytársa előtt.

Ádám 2019. évi eredményei:

Keszthely Triatlon Sprint 2. hely
Balassagyarmat Tereptriatlon OB 2. hely
Balassagyarmat Aquatlon OB 3. hely
Primavera Balatonman Kenese 3. hely
Káptalantóti Duatlon 1. hely
Ajka Duatlon 3. hely
Iliny Terepduatlon OB 2. hely

Gratulálunk Ádám!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.