Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2011. Szeptember 04. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Szappanoperát készít Jáksó László

Szappanoperát készít Jáksó László

Jáksó László szappanoperát készít a közmédiával, Marslakók címmel. A szerződést már aláírták, a sorozatot jövő év elejétől láthatják a nézők a közszolgálati csatornán.

"Nem rakom egyiket sem a másik alá, vagy fölé, ez egyszerűen más. Amíg a már megszokott sorozatokban néhány száz rész alatt nyeri vissza látását a főhős, addig nálunk jóval gyorsabban zajlanak majd a cselekmények" - mesélte az Új Ásznak a műsorvezető, aki saját életéből és munkatapasztalataiból merített ihletet.

"Véletlenül sem mondanám azt, hogy nem jól végzik a dolgukat a jelenleg futó szappanoperák készítői, sőt! Ők hatalmas tudású emberek, de ezt a nézettségük is bizonyítja. Ennek ellenére el tudom képzelni, hogy más csatornák nézői, akik már megszoktak egy bizonyos sorozattípust, átpártolnak hozzánk" - tette hozzá Jáksó.

"Mi pusztán arra vagyunk kíváncsiak a közszolgálati médiával, hogy milyennek kell lennie annak a sorozatnak, ami 2011-ben indul. Mérőben új dolgokat szeretnénk megmutatni a nézőknek ebben a műfajban. Amit el tudok most árulni, hogy sokkal gyorsabb és fiatalosabb lesz!" - mondta.

STOP

Címkék: jáksó lászló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.