Városlista
2020. május 29, péntek - Magdolna

Hírek

2013. Március 25. 18:12, hétfő | Helyi
Forrás: BKMF

Szakmai verseny a rend őreinek

Szakmai verseny a rend őreinek

Az ORFK OBB az idei évben ismét kiírta a karos forgalomirányító, rendőr motoros és járőr-gépkocsivezetői felmenő rendszerű rendőr szakmai versenyt.

Az ORFK OBB az idei évben ismét kiírta a karos forgalomirányító, rendőr motoros és járőr-gépkocsivezetői felmenő rendszerű rendőr szakmai versenyt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a verseny megyei döntőjét 2013. március 26-án 08.30-15.00 óra közötti időben rendezi meg a Kecskeméti Gokart Stadionban (Kecskemét, Monostori u. 3.)

A verseny célja: a közlekedésrendészeti, közrendvédelmi, határrendészeti szolgálati ágnál szolgálatot teljesítő járőri állomány szakmai tudásának bővítése, elmélyítése, vezetéstechnikai tudásának fejlesztése, a járőri tevékenység presztízsének emelése, a járőri feladatokat ellátó állomány számára magas szintű szakmai megmérettetés lehetőségének megteremtése.

A rendezvényen minden versenyző papíralapú szakmai feladatlapot, továbbá B kategóriás elméleti KRESZ tesztet tölt ki számítógépen. Gyakorlati versenyszámként a motorkerékpárosok és a gépkocsivezetők a Füredi Autósiskola munkatársai által a Kecskeméti Gokart Stadion területén felépített vezetéstechnikai pályán vezetéstechnikai feladatokat hajtanak végre, a karos forgalomirányítók pedig Kecskeméten, az Izsáki út - Vízmű utca - Könyves Kálmán krt. kereszteződésben forgalmat irányítanak (kb. 10.30 órakor).

A verseny díjazása: kategóriánként az összesített elméleti, és gyakorlati eredmények alapján az 1-3. helyezett egyéni versenyző tárgyjutalomban részesül, továbbá kategóriánként egy-egy fő képviseli a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot 2013. áprilisában Budapesten, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága által szervezett országos döntőn.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 29. 12:07, péntek | Helyi

Színes dekoráció hirdeti a Gyermeknapot a Platán Iskolában

A Platán utcai Általános Iskola tanítói, tanárai és az intézmény valamennyi dolgozója azon szorgoskodott, hogy méltóképpen „felöltöztessék” Gyermeknap alkalmából az iskolát.

2020. Május 29. 11:46, péntek | Helyi

Félegyháza Trianonra emlékezik

Kiskunfélegyháza városa is szeretne csatlakozni a megemlékezésekhez június 4-én (csütörtökön)

2020. Május 29. 10:17, péntek | Helyi

Pünkösd vasárnap is nyitva lesz a piac

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2020. május 31-én, vasárnap (Pünkösd vasárnap) a kiskunfélegyházi piac NYITVA tart.

2020. Május 28. 16:15, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.