Városlista
2021. július 24, szombat - Kinga, Kincső

Hírek

2013. Március 25. 18:12, hétfő | Helyi
Forrás: BKMF

Szakmai verseny a rend őreinek

Szakmai verseny a rend őreinek

Az ORFK OBB az idei évben ismét kiírta a karos forgalomirányító, rendőr motoros és járőr-gépkocsivezetői felmenő rendszerű rendőr szakmai versenyt.

Az ORFK OBB az idei évben ismét kiírta a karos forgalomirányító, rendőr motoros és járőr-gépkocsivezetői felmenő rendszerű rendőr szakmai versenyt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a verseny megyei döntőjét 2013. március 26-án 08.30-15.00 óra közötti időben rendezi meg a Kecskeméti Gokart Stadionban (Kecskemét, Monostori u. 3.)

A verseny célja: a közlekedésrendészeti, közrendvédelmi, határrendészeti szolgálati ágnál szolgálatot teljesítő járőri állomány szakmai tudásának bővítése, elmélyítése, vezetéstechnikai tudásának fejlesztése, a járőri tevékenység presztízsének emelése, a járőri feladatokat ellátó állomány számára magas szintű szakmai megmérettetés lehetőségének megteremtése.

A rendezvényen minden versenyző papíralapú szakmai feladatlapot, továbbá B kategóriás elméleti KRESZ tesztet tölt ki számítógépen. Gyakorlati versenyszámként a motorkerékpárosok és a gépkocsivezetők a Füredi Autósiskola munkatársai által a Kecskeméti Gokart Stadion területén felépített vezetéstechnikai pályán vezetéstechnikai feladatokat hajtanak végre, a karos forgalomirányítók pedig Kecskeméten, az Izsáki út - Vízmű utca - Könyves Kálmán krt. kereszteződésben forgalmat irányítanak (kb. 10.30 órakor).

A verseny díjazása: kategóriánként az összesített elméleti, és gyakorlati eredmények alapján az 1-3. helyezett egyéni versenyző tárgyjutalomban részesül, továbbá kategóriánként egy-egy fő képviseli a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot 2013. áprilisában Budapesten, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága által szervezett országos döntőn.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 24. 14:02, szombat | Helyi

Halálos közlekedési baleset történt az M5 autópályán

A Kiskunfélegyháza külterületén történt balesetben két ember a helyszínen életét vesztette.

2021. Július 24. 13:11, szombat | Helyi

Baleset történt az M5-ösön Kiskunfélegyházánál

A tűzoltók feszítővágóval avatkoznak be.

2021. Július 24. 07:56, szombat | Helyi

Miért sós a tenger?

Bolygónk legnagyobb részét, a felszínének nagyjából kétharmadát víz borítja.

2021. Július 23. 18:32, péntek | Helyi

Új sütemény született a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus tiszteletére

A győztes alkotásban a narancsos ízvilág mellett megjelenik a mandula, a füge, a datolya, a szilva, a sárgabarack és a méz is.