Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Június 06. 15:26, hétfő | Helyi
Forrás: kesport.hu

Szabó István szerint a KHTK megérett a magasabb osztályra

Szabó István szerint a KHTK megérett a magasabb osztályra

Ünneplést és könnyed győzelmet hozott a Kiskunfélegyházi HTK utolsó találkozója a megyei I. osztály 2015/16-os szezonjában június 4-én.

Korán, már a második percben előnybe kerültek, irányítva a mérkőzést 3-1-re legyőzték a Kecel FC-t. Az első helyen záró KHTK zsinórban negyedik alkalommal nyerte meg a megyei I. osztályú bajnokságot és a tervek szerint vállalja az NB III-as szereplést. Az NB III-ba 19 megyei és 1 BLSZ I. bajnok közül 10 csapat kerülhet fel. A feljutásra 20 együttes pályázik, ám ez a szám változhat, ha nem minden aranyérmes vállalja a magasabb osztályt. Ebben az esetben sorsolással, osztályozó nélkül is feljuthat egy csapat. A sorsolást kedden, a rájátszás első mérkőzését június 11-12-én rendezik meg.

- Elsőként is szeretném megköszönni a szurkolók biztatását, Busa Imre és Keresztesi Zoltán támogatók segítségét – mondta Szabó István vezetőedző az utolsó bajnoki után. Véleményem szerint a fordulópont tavasszal a Kecskemét elleni vereség volt. A találkozó után leültünk a játékosokkal, átbeszéltük a történteket. A sérült játékosok visszatértek, onnantól kezdve megállíthatatlanok voltunk, 10 mérkőzést nyertünk zsinórban, amelyeken mindössze 3 gólt kaptunk. Megérdemelten szereztük meg a bajnoki címet. Tiszakécskén éltünk a kínálkozó lehetőséggel, éreztük rajtuk a nyomást, amit sikerült kihasználnunk. Azt gondolom, hogy a csapat érett rá, alkalmas arra, hogy 4 év után feljusson a magasabb osztályba.

Címkék: BLSZ, Busa Imre, Keresztesi, KHTK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.