Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Szeptember 03. 18:36, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Sütöttek-főztek a Tupperware klubban

Sütöttek-főztek a Tupperware klubban

Ma (szeptember 3-án), mint minden hónap első szerdáján összejöttek a Tupperware főzőklub tagjai legújabb receptjeiket megosztására és pár ízletes finomság közös elkészítésére.

Ma (szeptember 3-án), mint minden hónap első szerdáján összejöttek a Tupperware főzőklub tagjai legújabb receptjeiket megosztására és pár ízletes finomság közös elkészítésére.

Egy-egy ilyen összejövetel alkalmval nemcsak arra nyílik lehetőség, hogy pontos instrukciókat kapjunk az ételek elkészítéséhez, hanem recepteket is kapunk a Tupperware termékcsalád eszközeinek és edényeinek legegyszerűbb használatával elkészült finomságokhoz. A klub vezetője Drozdikné Jutka nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy felhívja a figyelmet az aktuális akciókra, esetleges árleszállításra, hogy konyhánk tökéletes felszereltségéért ne kelljen súlyos ezreket fizetnünk. Mindezek mellett a Tupperware termékcsalád legújabb kollekciójáról is ad tájékoztatást, hogy minden klubtag tisztában legyen az újdonságokkal.

A mai menü összeállításában is szem előtt tartották a főzőklub tagjai az egészséges összetevőket, a harmonikus, finom ízvilágot és a gusztusos megjelenést. Az ételek egyszerű és gyors elkészítési módját, kíméletes, vitaminokat megtartó párolási-sütési-főzési módját pedig a Tupperware termékcsalád garantálja.

Menü: Előétel: avokádókrémes kiflikorong. Főétel: csalamádés csirkemell, tejfölben főtt tésztával és párolt csirkemáj mexikói módra rizskörettel. Saláta: párolt kukoricás krumplisaláta zöldhagymával bolondítva. Desszert: csöves, párolt kukorica szeletelve.

A főzőklub tárt kapukkal várja az Érdeklődőket. A klubfoglalkozás minden hónap első szerdáján a Móra Ferenc Művelődési Központ emeletén 17:00 órától van. Bátran látogassanak el, nem fogják megbánni!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: