Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2011. Szeptember 26. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Súlyos baleset érte Gáspár Evelynt

Súlyos baleset érte Gáspár Evelynt

A hétvégén autóbalesetet szenvedett Gáspár Evelyn. Győzike nagyobbik lánya súlyos gerincsérüléssel került az intenzív-osztályra.

Győzike teljes kétségbeeséssel nyilatkozott a Blikknek. A showman elárulta, lánya valóban súlyos balesetet szenvedett a Kishartyánba vezető 22-es úton. Evelyn még csak két hete szerezte meg jogosítványát, ám rokonai elmondása alapján a fiatal lány jól vezet. Egyes feltételezések szerint Győzike lányának autója elé egy vad ugrott, s ez okozta a balesetet. Mások szerint Evelyn túl gyorsan hajtott az "S"-kanyarba, s elvesztette az uralmát a gépkocsi felett. Egy azonban biztos, a tizenéves lány súlyos balesetet szenvedett. Az utóbbi időben sokat fogyott Gáspár lánynak a gerince sérült, így műtétre is szükség lesz. Evelyn mellett ott vannak szülei, ám Győzikének ma el kell mozdulnia lánya mellől, hiszen vár rá az adótartozása miatti tárgyalás.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.