Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2011. Szeptember 26. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Súlyos baleset érte Gáspár Evelynt

Súlyos baleset érte Gáspár Evelynt

A hétvégén autóbalesetet szenvedett Gáspár Evelyn. Győzike nagyobbik lánya súlyos gerincsérüléssel került az intenzív-osztályra.

Győzike teljes kétségbeeséssel nyilatkozott a Blikknek. A showman elárulta, lánya valóban súlyos balesetet szenvedett a Kishartyánba vezető 22-es úton. Evelyn még csak két hete szerezte meg jogosítványát, ám rokonai elmondása alapján a fiatal lány jól vezet. Egyes feltételezések szerint Győzike lányának autója elé egy vad ugrott, s ez okozta a balesetet. Mások szerint Evelyn túl gyorsan hajtott az "S"-kanyarba, s elvesztette az uralmát a gépkocsi felett. Egy azonban biztos, a tizenéves lány súlyos balesetet szenvedett. Az utóbbi időben sokat fogyott Gáspár lánynak a gerince sérült, így műtétre is szükség lesz. Evelyn mellett ott vannak szülei, ám Győzikének ma el kell mozdulnia lánya mellől, hiszen vár rá az adótartozása miatti tárgyalás.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.