Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2011. November 06. 07:45, vasárnap | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Súlyemelés: kedvező IWF-döntés, Gyurkovics is ott lehet Londonban

Súlyemelés: kedvező IWF-döntés, Gyurkovics is ott lehet Londonban

Dobos Imrétől, a magyar szövetség elnökétől a Nemzeti Sport megtudta, pénteki elnökségi határozatával az IWF mégis lehetővé tette, hogy Gyurkovics Ferenc eredménye beszámítson az ötkarikás kvalifikációs pontversenybe.

Mint ismert, athéni doppingvétsége miatt nemcsak két évre, hanem minden olimpiától eltiltották a 105 kilós emelőt, sőt pontokat sem szerezhetett Magyarországnak az antalyai vb-n.

Nyilvánvalóan a NOB úgynevezett hat hónapos szabályát semmisnek nyilvánító nemzetközi sportdöntő- bírósági ítélet (amely szerint duplán nem bűnhődhet senki) játszott közre az IWF határozatában. Más kérdés, hogy Gyurkovics pontjait legközelebb a tavaszi Eb-n hasznosíthatjuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 22. 18:30, szerda | Sport

Bucsi a Red Bull Ringen győzelemmel zárt

A Red Bull Ringen folytatódott a 2024-es versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői, köztük Bucsi Attila és Berta Benjámin számára.

2024. Május 22. 15:48, szerda | Sport

Budapesten lesz a BL döntő 2026-ban

Budapesten a Puskás Arénában rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2026-os döntőjét az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságának szerdai döntése értelmében.

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.

2024. Május 20. 12:00, hétfő | Sport

Kosárlabda

3x3-as olimpiai selejtezőtorna - Magyarország - Csehország